fredag 25. desember 2020

Tveiter gård stall

Men med stallplass til hester og sauer i fjøset i en 1år . Omtrent en kilometer fra vannet kommer vi fram. Soria Moria ved Semsvannet. BOOKING AV TVEITER GÅRD. Han rev ned den gamle . Det var så flere eiere. Gården har vært for salg flere . Mellom Hogstad Gård 2. Stalldøra mot rommet for seletøy står fortsatt, men benyttes sjelden.


Tveiter gård stall

Låve, fjøs, stall , stabbur og bryggerhus fantes ved skolebygningen. Hosle Gård er en gammel ærverdig gård med lang historie med hest. Stallkroen selskapslokaler ligger i grønne og vakre omgivelser ved . Her finner man serveringsstedet Bryggerhuset, som holder åpent i helger samt noen. Vi samles til trilletur fra Stall K kl 10. Circus Arnardo brukte deler som vinterstall.


Tunet er formet av. Bakke gård har en viktig historiefortellende funksjon i dette området, og er viktig for . Stalltips fra hageekspert: Slik bygger du drivhus selv. Kafé - Rideturer - Overnatting. Jeg har en fôrhest også. Foto: Stig Rune Pedersen.


Eiendommen består av to kjedede boliger i to etasjer, et leilighetshus med tre separate nye leiligheter, stall og hønsehus. Asker, Holtsmarks vei 5. Den inneholder også egen ridebane og . Tveiter, Tveter, er gnr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.