fredag 31. mars 2017

Skjule ledninger i vegg

Her er smarte tips for hvordan du skjuler stygge ledninger og ladere. I dette gamle huset ligger alle ledningene oppå listene i hele huset. Planen min er å rive tapeten, gulvet og listene.


Når jeg da holder på med . Med denne listen fra Rindalslist skjuler du enkelt ledninger og kabler. Begge typer festes til veggen.

Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller. De settes enkelt fast på veggen , skrivebordet eller andre plane underlag. TV og Sonos ser jævlig ut, der de henger på veggen med ledninger i hue og ræva.


Har kjøpt veggbokser for ettermontering, og har hullbor. Hule eller fleksible ledningslister er ideelle for å skjule kabler og monteres på en bæreskinne montert på veggen. De fås i nesten alle de samme fargene som . Med deres hjelp er det enkelt å feste ledningen til veggen.


Denne metoden vil ikke bare løse problemet med maskering av kabelen, men også bidra til å dekorere . Føles det som om ledningene er i ferd med å ta over hele stua?

Bruk ledningslister og dekklister for å skjule ledninger som går langs vegg , gulv eller tak. Samtidig kan jo de fleste grenuttak festes til vegg eller undersiden . Kjør kabel gjennom veggene. Dette er den gamle skolen-måten TV-eiere pleide å skjule ledningen til kabelboksene sine, før TVene tynnet ut. Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen. Elegant kabelkanal for å skjule kabler og ledninger mellom vegghengt TV og TV-bord.


Samsung tommer ønskes på vegg. Har egnet veggfeste (Hama inntil 6mm - 4mm). Strender midt på vegg. Har du hjemmekontor kan du sette inn en løsvegg bak arbeidsbordet for å skjule ledninger til alt det tekniske.


Kabel- og kontaktskjulere og lekre . Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer å trekke kablene. Her er det snakk om å skjule strømkabelen til TVen gjennom et rør i veggen. Gå til Er det verdt å klemme ledningene i veggen ? For en tid siden var det akkurat hvordan ledningen ble gjort: isolatorer ble spikret til veggen , . Hvis du velger for å installere ledninger i veggene , må du bekymre lapp hullet hvis du vil flytte TV.


Et enklere alternativ er å skjule kablene i . Slik kan du enkelt skjule alle ledninger bak veggen og få et rent og oversiktlig. Bor et hull i den aktuelle veggplaten med et hullbor – rett bak der TV-en skal .

Moderne leiligheter er fulle av husholdningsapparater, så spørsmålet om hvordan man maskerer ledningene fra TV-en på veggen eller skjule andre . Skjulte elektriske ledninger er selvfølgelig et ideelt alternativ, men det er mange. Du må blant annet åpne veggene , for å kunne trekke rør og ledninger. Alternativet, hvis du har stor plass, er å bygge en ny vegg utenpå. Hvordan skjule ledninger fra TV-en på veggen : bilder, praktiske og estetiske alternativer. For ikke å grøft veggene , kan du skjule TV-en og Internett-kabelen i. Hammer ledningen inn i veggen på Baseboard med en annen wire tack.


Det går selvfølgelig på . Mark to kantlinjer på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.