fredag 2. oktober 2020

Smoothie oppskrift sunn

Til Josefines smoothie er der brugt en kønt færdigpresset juice. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Ingredienser: vann (), sukker (), appels.


Kutt vannmelonen i terninger og vask jordbærene. Legg til i favoritter.

Tranebærsmoothie med bringebær og kokosmelk. Smoothie med spinat og avokado. Biola naturell dl appelsinjuice ss Sukrin Gold eller SukrinMelis 1g frosne jordbær ss FiberFin . Jordbærsmoothie med banan, appelsin , ingefær og honning. Frisk og lækker smoothie , der er helt perfekt på varme sommerdage. Klik her og se opskriften.


Fruktbare kvinner anbefales å spise nok av vitaminet folat.

Du kan gjerne bytte ut jordbærene med annen bær, og eplejuicen kan byttes ut med for eksempel appelsinjuice. Yoghurt naturell kan også . Friske jordbær og appelsinjuice blir smoothie. Foto: Fra TV- serien . Kombinasjonen jordbær , appelsin.


Lag en smoothie med jordbær , mango og banan som frokost på morgenkvisten. Du kan også kun bruke jordbær eller kun bruke mango. I tillegg så har jeg i litt banen og saften av sitron og appelsin.


Den smoothien her er . Blend alle ingredienserne sammen. Vores mest populære måltidskasser (personer) lige nu . Server smoothien straks. Min favorit smoothie som jeg nok aldrig kan blive træt af, er smoothie med jordbær , banan og appelsin.


Her gir vi deg tips til hvordan du kan lage den perfekte smoothie , samt en rekke. Det er basis frugter, som vi næsten altid . Tilsetter du frukt eller bær, som for eksempel appelsin , mango eller jordbær , .

Nektarinsmoothie er en herlig frisk og godsak i sommervarmen. Ungene i huset digger den, i likhet med sin mor! En favorittsmoothie for både store og små, med appelsinjuice , jordbær og banan. Like god til frokost. Jeg har tenkt å ha jordbær yogurt blir det det samme?


Hva smaker vel bedre enn en fløyelsmyk blanding av jordbær , bringebær,. Denne smoothien med jordbærsmak kommer du simpelthen til å elske. Når du kjører jordbær og appelsinjuice i en blender sammen med en liten banan, litt melis og noen isbiter får du raskt den deiligste smoothien ! Sosiale medier . Juice og melk gjør smoothien tynnere. Så er det bare å. Grapefrukt, jordbær og sitron gjør denne smoothien frisk og god. Hvis du vil ha en . EN JORDBÆR - OG PÆREDRØJordbær og pære, isbiter og kulturmelk.


Sunniva4kr. VEKK-MED-FORKJØLELSE: Med kiwi, papaya, appelsin. En deilig og fyldig smoothie som metter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.