onsdag 14. oktober 2020

Sølvskje mønster

Her i nettbutikk har vi samlet de. Finn ditt sølvbestikk. Mønsteroversikt norsk . Nå har vi flere ulike mønster fra anerkjente sølvsmeder på lager.


Berheim Antik i Sandnes kjøper og selger gull, sølv , antikk og samleobjekter . Noe slitt, ikke gravert, se bilder.

Eksklusiv utførelse og flott bryllupsgave som brudeparet har glede av resten av livet. Besøk oss og se vårt utvalg. Flere av sølvtøymønstrene er sjeldne, og vil alltid ha en varig stigende verdi. Alt sølv leveres nypolert og renset i syrefrie poser for oppbevaring.


Alt vårt sølvbestikk er pent brukt, og blir levert nyrenset, slipt og polert. Sølvskje med snodd skaft som ender i en kule. Spiseskje med støpt mønster på skaftet og bak på bladet. En eske med spseskjeer i sølv i Laila- mønster.


Dobbel rokokko sølv er et nydelig håndverk med gjennombrutt mønster , noe som var typisk for treskjæring.

Norsk bestikk : i sølv - og plett. Fem knapper i sterling sølv og emalje. Håndmalt motiv, fugl på grein, over guilloche- mønster. Orientalsk Gravert . En tradisjon som igjen er. MIN FØRSTE SØLVSKJE LILLEMOR, GAVEPAKNING.


Dekk bordet med det tradisjonsrike Tele sølvbestikk. En familiedrevet butikk som kjøper og selger antikviteter, gull og sølv. Ukjent mønster smørbrødklype. I en genuin håndverksbedrift midt i storbyens travelhet, blir sølv møysommelig utformet til de vakreste prydgjenstander av dyktige fagfolk.


Velg et mønster her:. Lende : Ca 1cm. For å holde kontroll på at blandingen av rent sølv og annet metall står i riktig forhol. Buskerud mynthandel - sølvbestikk, gull, sølv , mynter, barrer, sølvtøy, gullmynter, sølvmynter, gullmynt, sølvmynt, sedler, seddel.


Skal det selges, kan det lønne seg å velge kjøper med omhu. Skjeen leveres i mange forskjellige mønster - se nedrekksboks, og velg mønster. OPPHØIET ROSE: Dette . Vil du ha produktet gravert - skrives graveringsteksten inn i boksen under: .

Ingen andre land har så mye sølv pr. Sølvsettet med gruveemalje i mønster ble laget i ca. Lillemor mønsteret henter sin inspirasjon fra norsk treskurd og rose- malertradisjoner.


Ring laget av skaftet på en mokkaskje – mønster dobbel rokokko, Fra 50- til. Et vakkert lite armbånd laget av teskjeer i mønsteret flat rose – ca 1. Potten er glasert på innsiden. Kampanjedager fra onsdag til lørdag mars.


Elegant sølvskje med nydelig mønster. Særdeles god stand med kun noen små . Stor, tung serveringsskje i sølv 24cm selges. Monogram på baksiden. Jeg har arvet denne store skjeen, men finner ikke ut av hvilket mønster den har. Kan noen hjelpe?


På baksiden er det stemplet 830S, LO . Barneskje er gravert med Min første sølvskje i skjebladet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.