tirsdag 29. september 2020

Skjermplate ildsted

Skjermplate ildsted

Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet. Uten skjermplate har det vist seg at varmepåvirkningen på bakenforliggende brennbar vegg kan medføre brannfare. Skjermplata må festes til . Uten brannmur må ildstedet plasseres . Regler for nye ildsteder og skorsteiner er behandlet i. Byggdetaljer 552. Noen overordnede råd ved valg og montering av nytt ildsted.


Blir ildstedet montert med st∅rre avstand enn 1mm til brannmur, gir dette i seg selv ikke alltid god . For Tove skal en vente med skjermplater til neste seksjon. I motsatt fall må det være skjermplate mellom ildsted og brannmur som angitt i pkt. Ved montering av skjermplate bak på produktet, kan. Brannmur i innvendig hjørne.


Ildstedet plasseres med en. Jøtul F 2er utstyrt med medfølgende skjermplate bak og utslagbare . Er ildstedet sikret. Installasjonen av et ildsted må være i henhold til det enkelte.


A), og fest skjermplaten med dem. MONtERING AV DItt NyE. DOVRE VEDFyRtE ILDStED. Les denne informasjonen og monteringsanvisningen nøye før ildstedet installeres. Med skjermplater , blir ildstedet en konveksjonsovn.


Jøtul C 4Harmony har to dører som kan foldes til . Brennkammer med rist og askeskuff,. Kontroller at ildstedet er fri for skader før installasjonen. Produktet er tungt!


Sørg for hjelp når det skal settes opp og. Opplyst at det må benyttes skjermplate mellom ildstedet og brannmuren når ildstedene brukes. Rapport fra tilsynet er ikke fremlagt. Teknisk tilstand på pipe, . Den store røykklokka og alle skjermplatene som følger med brennkammeret . LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.


Hvis ildstedet også. Løft ovnen forsiktig opp på beina. Gratulerer med din anskaffelse av et Faber- ildsted ! Montere skjermplate (tilleggsutstyr). Prinsippskisse av Leca Venti Pipe som gir tilluft til ildsted.


Oppgis det der en sikker avstand til brannmur, er det til en mur uten luftespalte eller skjermplate. Det finnes også . Otta 1og 1er varmemagasinerende ildsteder. Avstander uten skjermplater. Etter å ha pakket ut produktet, fjernes skjermplaten og ildstedet reises forsiktig opp.


Jøtul F 3Advance har skjermplate under som skjermer for stråling mot . Skal ildstedet anbringes på tregulv, må gulvet under og foran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.