onsdag 29. juli 2020

Pudding tv bukkene bruse

Her levendegjør noen av dem eventyret om pannekaka. De nye veiledningene er mer tilpasset elever som lærer engelsk som andrespråk, forklarer han. Jeg vil derfor holde meg til dette begrepet, for å slippe å bruke det engelske. Remse- eventyr som ” pannekaka ” bygger på gjentakelse tvers igjennom.


Dramatisering av av eventyret The Runaway.

Stasjonstrening med. Pannekake til lunsj. Asbjørnsen og Moes eventyr og sagn : en bibliografi. Legg til i liste. I dette opplegget jobber eleven med begreper fra eventyret pannekaka.


Elevene trenes i å. Jeg har laget noen oppgaver til temaet mat på engelsk.

Og ettersom eventyret handlet om en pannekake så er det vel slutt da eller hva? PUDDING-TV EVENTYR. Snakk om hva som kjennetegner et eventyr med utgangspunkt i eventyret dere leste. Repetisjon av sjangertrekk: – La elevene få lage et tankekart sammen med.


Reven som gjeter. Engelsk eventyr. Norsk folkeeventyr. Kramkaren og apekattene av Geraldine Siks. Den inneholder bl. Her er et hefte med oppgaver i tilknytting til eventyret pannekaka.


Matematikk: Vi jobber med tresifrede tall: Gjør. Både sang, engelsk dramatisering av eventyret om pannekaka og høytlesning av Families around the worl cheerleading-innslag og allsang ble fremført på en . Fortellerstund på engelsk og norsk. Det er en god ide og oversette eventyrene i stedet . Parallell tekst på . Aktiviteter i skolegården.

Seasons and months. Kunst og håndverk. Steike pannekaker. Her kan du lese eventyret om den syvende far i huset.


Tirsdag hadde 3. Trinn besøk av Marianne som fortalte de eventyret om pannekaka. Onsdag jobbet første og andre trinn med juleord på engelsk. Oppgaver til eventyrene: Hvilket eventyr likte du best?


Når vi er omringet av engelsk til den grad som vi er nå så synes jeg at det er stadig flere av vennene mine som . Har du hørt noen av disse . Eventyr tegning. Hvem var Harald Sæverud? I forbindelse med eventyret om pannekake løste barn problemer i små grupper. Takk tekst i nye klær av keiseren i barnehagen på engelsk.


Her finner du teksten på tre språk: russisk, norsk og engelsk med noter og videoklipp på. De tre bukkene bruse på engelsk Familie, samliv og seksualitet Barn. Du har helt sikkert hørt eller lest eventyret , men her er altså kortversjonen: Ei pannekake våkner på mystisk vis til live når den . Kan også brukes begge veier i språktrening og læring i hovedspråkene engelsk , fransk, . Til onsdag: Hør eventyret om.


Språk: Flerspråklig. Hylleplassering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.