onsdag 29. juli 2020

Potetskiver i form

De er myke og gode inni og sprøe på toppen. Sprøstekte potetskiver i form. Sett noen fine potetskiver til side før du starter, disse skal du bruke på toppen slik at det ser riktig så pent ut ved servering. Potet - og løkform.


Drypp olje over og dryss over salt og pepper samt . Del den i tynne skiver.

Legg skivene side ved side i en form. Ha over en god dose olje, salt og pepper. Dette er superenkle poteter altså. Delt i skiver og stekt i ovn rett og slett.


Mer enn det hadde jeg strengt tatt ikke trengt og skrive, men en litt mer . Legg potetskivene i en liten jernpanne eller en liten form. Fjern hvitløken. Fyll hver form godt da potetene blir litt mindre under steking.

Avslutt med å strø over litt mer parmesanost, salt og . Steketiden avhenger av ovn og tykkelse på potetskivene. Serveres som hovedrett eller som tilbehør til det du måtte ønske. Krydre med timian, salt og pepper. Ha alt over i en ildfast form og press det godt sammen.


Hell over kraft eller vann. Sett formen midt i forvarmet ovn på 2grader . Legg torskefileten over grønnsakene og hell over olivenolje, salt, . Slik lager du potet - og løkform. Skrell potetene og del dem i skiver. Løken renses og deles i båter.


Legg ett lag med potetskiver i taksteinlag, i en smurt form. Smør en ildfast form og ha poteter og løk over . Strø over halvparten av hvitløken, salt og pepper, og hell over fløte til det akkurat dekker potetlaget. Så ikke dette godt ut, da?


Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Ha kokte poteter, brokkoli, purre, kokt skinke og eggestand i en ildfast form. Dersom du skal lage en stor porsjon, kan du legge flere lag med potet og kjøtt.

Som siste lag kommer resten av potetskivene. Krydder bør tilføres mellom hvert av . Masse av kokt potet. Denne lisensen gir. Varianter av poteter stekt i form i ovn: Anna-poteter.


Gratinert potet - og pølseform - Enkelt og godt til hverdags. Skrubb potetene godt eller skrell dem, . Sett en stor ildfast form i ovnen samtidig som du skrur den på. Hvis formen er liten,.


Skjær potet og løk i skiver, jo tynnere, jo bedre. Du kan godt bruke en . Kyllingform med potetskiver. Ypperlig ”klubbmat”! Oppskriften har vi fått fra den greske kokken Georgios . Smak til med salt og pepper.


Ha potetskivene og kremsausen over i en ildfast form. Dryss over osten og gratiner i ovn på 2°C i ca. Tilsett hakket dill, sjalottløk og purre samt litt salt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.