fredag 10. april 2020

Nikita byporten

Nikita byporten

I det arabiske kjøkken er hummus et naturlig tilbehør til både . Hummus er laget bl. Det smager bare ekstra godt, når man laver det selv! Lammekoteletter med hummus. Grillet lammekoteletter med frisk. Server kotelettene med hummus , nanbrød og gjerne en frisk salat.


Med kikerter, tahini, hvitløk, ingefær og krydder. Det gjør seg også ypperlig på brødskiva som . Dipp til grønnsaker, på brødskiva, tilbehør til tacoen, og tilbehør til stort sett alt av mat. Perfekt som kveldssnacks medan du ser favorittprogrammet ditt Ellers er hummus også godt i salat, som tilbehør til middag, som fyll i . Enkel hummus på . Den blir veldig mye brukt i de arabiske landene, enten som tilbehør til middagen i stedet for potet, eller som . Her er varianter av hummus du kan bruke som dip til grønnsaker og ristede brødbiter, tilbehør til taco, pålegg på brødet under skinke eller laks eller som saus til . Sammen med tomater, litt salat . Du vil aldri lage hummus på noen annen måte igjen! Med denne oppskriften får du en skikkelig god hummus med masse smak. Perfekt dipp til grønnsakene eller som et smakfullt tilbehør til middag.


Oppskrift på hjemmelaget hummus. God som dipp, tilbehør til kylling, kjøtt og vegetarretter . Selv synes jeg den passer godt som tilbehør , med krydret kjøttdeig, som dipp til grønnsaker eller pålegg. Se også oppskrift på hjemmelaget tahini. Den kan serveres som tilbehør til kjøtt, fisk og vegetarretter og er super som dipp til litt godt . Hjemmelaget hummus blir både smakfullt og godt.


Nikita byporten

Den kan også være én av flere retter på et koldtbor eller være tilbehør til både kylling, lam og svin, særlig når disse er laget med mye krydder og inspirert av . Vi har laget en hummus med rømme som passer perfekt til . For å lage ekte hummus må ein nemleg har tørka kikerter, og ikkje den typen på . Denne varianten er ekstra næringsrik, og ikke . Serveres som tilbehør til ulike retter eller som forrett sammen med godt, ferskt brød. Det er utrolig godt og enkelt! Et sunt, godt og anvendelig tilbehør ! Fantastisk enkel og god dip som passer utmerket som tilbehør til oppkuttede grønnsaker og . Så kom jeg over en oppskrift fra Foodmed bakte gulrøtter og hummus som tilbehør , og i videoen til oppskrifter sier hun som står bak . Prøv hummus som tilbehør til middagskaker, i pitabrø på sandwich, til chana masala og linseretter eller som dip til pitachips, tortillachips eller oppkuttede . Om ikke du har fått dilla på hummus , så kjenner du helt sikkert noen som har det. For hummus passer perfekt til middagstilbehør, dipp eller på . Se vår favorittskive . Verdens beste vegetarrett. Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller.


Når også tilbehøret har mye av alt, må det bare bli godt. En god hummus skal være myk, lett og med gjenkjennelig smak av både kikerter og. Server gjerne som tilbehør til grill eller sammen med masse andre småretter. Arkivert under Saus, Snacks, Tapas, Tilbehør Stikkord: Krydder, Linser og bønner, MarokkanskBokmerk permalenken.


Nikita byporten

Smak til med sitron og salt. Det fine med hummus er at den kan fryses, slik at man alltid har fersk. Jeg synes den er aller best til enkelt tilbehør , som grillet mat, enkle . Den lages av kikerter og passer som tilbehør til både fisk og kjøtt.


Ingredienser: ca 3gr kikerter, vannet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.