torsdag 16. juli 2020

Plastplugg gips

Skal man feste noe i en gipsvegg må man bruke noe annet enn en vanlig plastplugg. Det finnes plastplugger som utvider seg i en slags klump et . Det er mye å velge mellom når du skal henge opp noe i gips , men hvordan. Det er verdt å merke seg at det kan være forskjeller på gipsplater.


Hos Clas Ohlson finner du et bredt utvalg av universalplugger, plastplugger , nylonplugger, ekspanderende fester, gipsplugger, skiveplugger, fasadeplugger og . Blant annet gipsplugger, ekspansjonsplugger og spikerplugger.

Populære produkter i denne kategorien! Motek har fasadeplugger, spikerplugger og gipsplateplugger for feste i mur, tegl, betong, leca og gips m. Med ekspansjon sitter det meste som støpt, også i gipsveggen. Vi leverer raskt og gir deg gode priser. Skrue med plugg er det perfekte allround-alternativet for alle typer. Fungerer i de fleste materialer.


Ved stor belastning bruk gipsanker. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort!

Denne pluggen bærer opp til kg, og lett å montere. Det eneste er at man må forbore før man trer pluggen igjennom veggen. Skruer til gips og betong egner seg for eksempel svært dårlig til treverk – og omvendt. Så før du bruker skruer og spikre som flyter fritt i . Plugg Plast (48).


En annen type plugg som ofte blir sittende igjen i vegger er gipsplugger, eller gipsankre som de heter på fagspråket. Disse kan være . Hvis du skal fjerne en plugg , kan det gjøres uten problemer ved hjelp av en korketrekker – og aller helst en med håndtak. Dette virker ikke bare med treplugger, . Ved bruk av plastplugg i borede hull kan man feste skruer som kan ta opp både normalkrefter og tverrkrefter.


Denne typen plugg fungerer ved at skruen presser. Det är valet av plugg som avgör hur bra upphängningen blir. Per-Henrik visar en sk gipsexpander, även. Lettklinkerbetong (Leca). Nylon Master art.


Universal PA Shark art. Skruva och spika i gipsskiva.

Här får du bra tips om hur du skruvar och använder rätt plugg i en gipsskiva för innerväggar och tak. For stabil og sikker opphenging av bilder, hyller, skap m. Beregnet for bruk innendørs. For enkel og trygg montering brukes . Lämplig för flera olika material såsom gips , betong och olika skivmaterial. Få slette vegger med gipsplater fra Gyproc. Slette gipsvegger som er sparklet, malt eller tapetsert danner et rolig bakteppe for resten av interiøret.


Schneider Electric Beste. Glatt overflate, dobbel ekspansjon – høye belastningsverdier, også i gips. Utstyrt med vinger og krave . Multiplugg for sponplater, gips , mur og hule vegger, helt enkelt en multifunksjonell plugg.


Inneholder 25stk. Duck Foot gipsanker for rask, sterk og sikker montering i enkel og dobbel gips A. Plastplugg for mur, betong, lettbetong og gips. Används vid infästning i gipsskivor och är avsedd för montage i gips. Ser ut som en stor skruv som man kan skruva in sin .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.