torsdag 10. oktober 2019

Oppbevaring av hvitvin

Oppbevaring av hvitvin

Sett ovnen på 225° C. Del baconet på midten og plassér en daddel, litt Snøfrisk og. Burger med bacon og egg. Stekes i ovn i ca. Visp sammen egg og. Og steking av egg er enkelt.


Oppbevaring av hvitvin

Ta ut eggene og smør. Bacon i ovn er genialt. Du får perfekt resultat hver gang, helt uten å søle. Omelett i ovnen. Dette er en typisk resteomelett.


Egg cocotte er ovnsbakt egg med bacon , tomat og Crème Fraîche som er godt til frokost. Fortell hvordan dere steker egg , hvordan og til hva dere spiser det. Med poteter og bacon blir den forvandlet til en herlig og mettende middag. Jeg legger baconskiver på bakepapir, og steker det i cirka minutter på 1grader i ovnen. Så de blir lysebrune og sprø.


Oppbevaring av hvitvin

Skjær baconet i små biter og . Bak dem i ovnen på 1grader i ca 15- minutter. Knekk eggene oppi formen. Overrask ham med brødskiver, egg og herlig sprøstekt bacon i muffinsform! En enkel og superdigg. Server gjerne speilegg med bacon , på et karbonadesmørbrød eller til pytt i panne.


Lei av det spruter fett når du steker bacon i stekepanna? Forvarm stekeovnen til 2grader. Fordel baconskivene. KK insisterer på at bacon i stekeovn gir perfekt resultat på minutter.


Oppbevaring av hvitvin

Legg bakepapir på en stekeplate. Ved hjelp av jevn og forutsigbar varmefordeling blir alle bitene tilsvarende stekt. Slik får du perfekt bacon – helt uten å søle Egg og bacon er en del av helgekosen for oss nordmenn.


Men å steke bacon kan være frustrerende, det spruter fett og det er vanskelig å få det perfekt stekt. Man varmer opp ovnen til 1grader, så legger man bacon oppi som vist på bildet ovenfor. Se hva du kan lage av egg og epler! La platen bli ordentlig varm før du knekker eggene , men skru så ned på minimum så ikke platen blir for varm.


Cowboy Frokost - Spicy bønner, egg og pølser stekt i ovnen ! Her kan du selvfølgelig variere med andre sorter av pølser eller bacon. Röstipoteter i form, med skinke og egg. Ta formen ut av ovnen og lag fordypninger. Du kan steke torsken i panna, men jeg synes den blir enda bedre i ovnen.


Sammen med egg blir dette også en ny måte å spise egg og bacon til frokost på . Finn frem en stor bolle og pisk sammen egg , fløte, cayenepepper, pepper . Inn i ovnen med baconet. Har du imidlertid en stekeovn er det ingenting i veien for at du kan bruke denne til baconstekingen. Kast alt på en stekeplate og inn i en varm ovn for en vilt deilig rosenkål hasj lastet med bacongodhet som er perfekt med stekte egg. Hopp over eggene , og dette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.