fredag 17. mai 2019

Små kleshengere

Flotte kleshengere i tre, praktiske kleshengere i plast og kleshengere i metall. Hvite kleshengere og sorte kleshengere. Praktiske buksehengere. Velg mellom kleshengere i metall, tre eller plast. Kleshengerne våre kommer i flere farger som svart, hvitt og tre.


Pose med rosa kleshengere for barneklær i tre samt div andre kleshengere gis bort.

Sky pk kleshenger. Dekorative kleshengere i metall formet som en sky. Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en annen farge eller . Legg i ønskeliste. Ikke på nettlager.


Tilbudspris 2- Ord. Laget i resirkulert plast. Dette produktet er dessverre utgått. Pakke med små kleshengere i plast.

Passer til alle Tjorvenklærne. Gensere og plagg uten hals henger bedre på kleshengere med en rund form. Bredden på kleshengeren avhenger av plaggets størrelse. For dametopper i små.


Confect kleshenger i massiv hvitlakkert bjørk og hvitlakkert MDF. Ideell til tørking av sokker, undertøy og andre små plagg. Kan med fordel henges på tørkestativ. Trapeze kleshenger - stk. Det er de små tingene i hverdagen som utgjør den store forskjellen, og derfor er det en god følelse når vanlige, små.


Alt du trenger til arbeidsplassen. Harstad kleshengere er spesielt tilpasset de små i huset. Hver kleshenger har i tillegg tre små fiffige hengere: to mindre ytterst og én i midten der du kan henge mindre plagg, smykker og annet tilbehør. Sett med tre metallbøyler ( kleshenger ) som matcher et retro eller.


Fine kleshengere til små barneklær. Smart design som sparer plass Flott for små kontorerom så vel som gjesterom og hotellrom Merk! Klädhängare - Hayman . To kleshengere kledd i fløyel med krok av pulverlakkert metall.


Gi dukkeklærne sin velfortjente plass.

Alt er laget for hån til og med krokene! Kjøp gjerne stativet også til å henge de på. Hos Trude trudeeriksmoen. Drevet av Blogger.


Møll og andre småkryp skyr nemlig duften av seder . Krokene som finnes til kleshengere finnes i både materiale med trekk, tre, plast og metall. Søte rosa kleshengere i tre med potetrykk. La hunden din ha en egen garderobe med kule hundekleshengere. Georg kleshengere.


Til tross for det er fabrikkene vi samarbeider med kjent for å produsere hengere med lite deformering og svært små individuelle forskjeller. Vi ber derfor om. Dagens julegavetips: Til de yngste.


Space-Saving Multi Hanger består av flere kroker i en kleshenger. Små kleshengere med navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.