søndag 3. mars 2019

Elektrisk kantklipper

En god gressklipper, kantklipper og gresstrimmer hjelper deg å vedlikeholde en grønn og fin plen. Gresstrimmer og kantklipper prisguiden. Se tester av Bosch, Husqvarna, Makita, Ego og Stihl mfl. Gjør årets beste kjøp her.


Sammenlign pris på gresstrimmer og kantklipper.

Vi hjelper deg å velge blant 208. Elektrisk (230V) 230V Klippebredde 28cm 650W 3kg 96dB. Stort utvalg av elektriske -, batteri - og bensindrevne klippere.


Felleskjøpet har produktene til alle formål. FSA har gripevennlige flater, men dessverre også relativt kraftige vibrasjoner til elektrisk trimmer å være. Støynivået er over gjennomsnittet, men samtidig ikke.


Se utvalg av kantklippere. Batteridrevne kantklippere.

Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for. Liten og lett gresstrimmer fra STIHL, beregnet for arealer rundt huset. Den klipper alt der hvor gressklipperen ikke kommer til. Bøylehåndtaket kan stilles inn . En allsidig gresstrimmer med høy kapasitet fra Husqvarna vil hjelpe deg med å holde orden på plenen din.


Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer. Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt. Bosch elektrisk kantklipper hjelper deg med de utfordrende kantene langs veier, murer, trær og bed.


En kompakt og lett elektrisk gresstrimmer . Likte du å kjøre fjernstyrt bil da du var barn ? Nå kan du få den samme opplevelsen, med den elektriske , . En gresstrimmer er enkel å bruke og passer godt til mindre gressflater. Den egner seg spesielt godt til gresskanter og steder hvor det er vanskelig å komme til. Maskinen er utstyrt med automatisk spissteknologi og motor med stort . Vår nyeste kantklipper test: En kantklipper på batteri skal ha krefter til hele plenen.

Den elektriske kantklipperen er et kraftig elektroverktøy som klipper i et raskt tempo. Når du betjener en elektrisk kantklipper , må du være uthvilt, sunn og i god . Fordi det både finnes bensindrevne og elektriske trimmere, har vi testet fire av hver. Støyen er ganske høy for en elektrisk trimmer.


Velg mellom kjente merkevarer som Stiga, Bosch, Ryobi og Worx. Utvalget består av både . Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Og her trenger du kun en maskin – en gresstrimmer. Med beskyttelsesskjerm og et lite kjørehjul, kan du trimme helt trygt og kontrollert. Hvis du kommer til alle stedene med skjøteledning, er en elektrisk gresstrimmer både et kraftig og driftssikkert alternativ til bensin- eller . Z-modell - leveres uten batteri og lader.


Få på lager hos 8 . Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper , eller gresstrimmer som de også kalles. For plenklipperen kommer ikke til . Oppdag hele serien av gresstrimmere og ryddesager fra STIGA. Våre elektriske , hydbriddrevne og bensindrevne trimmere takler lett høyt gress og mindre kvister.


De er konstruert med henblikk på brukerkomfort med . Finn tilbud på 4produkter fra Milwaukee, Ryobi, Dewalt og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.