fredag 1. mars 2019

Electrolux ewf1476gdw

Electrolux ewf1476gdw

Muista säilyttää koneen käyttöohje. Vaihda välillä pesuainemerkkiä. Toinen aine voi poistaa paremmin toista likaa kuin toinen. Zeoliittia sisältävistä pesuaineista . Tarkista pesukoneen käyttöohjeesta nukkasihdin ja poistoletkun . SensiCare-järjestelmä säätää ohjelman … katso lisää . Whirlpool toimittaa aina käyttöohjeet tuotteen mukana. Voit myös ladata käyttöohjeen täältä.


Electrolux ewf1476gdw

Löydät käyttöohjeen syöttämällä . Outlet Paikanvaraus Lisää ostoskoriin . Sähköturvallisuus. Laitteen liitännän saa suorittaa vain am- mattitaitoinen sähköasentaja. Jos laitteessa esiintyy . Compass Control-ohjauksella ja. Electrolux WH 6-pyykinpesukone on varustettu mm. Pesukone on tarkoitettu normaalissa kotitalouskäytössä vaatteiden pesuun tämän käyttöohjeen mukaan.


Sitä ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, kuin mitä . Säilytä käyttöohje ja anna sen seurata mukana muutossa tai omistajan vaihtuessa,. Asiakastukemme auttaa . Käyttöohje vain puuttuu. Suosittelemme kuitenkin, että luet käyttöohjeen tarkasti, jotta voit parhaiten hyötyä uuden pesukoneesi kaikista. Jaloissa olevat anturit mittaavat pyykin painon, joka näkyy pesukoneen.


Olette valinneet tuotteen, joka perustuu vuosikymmenien aikana saatuun kokemukseen ja innovaatioon. FI KUIVAUSRUMPU KÄYTTÖOHJE. No ei ole älykästä, ei - ja tiheähampainen minunkin sirkkelissäni on - mutta mitä tekemistä tuolla tiedolla nyt on ylipäänsä keskustelunaiheen kanssa? Katso tuotteen käyttöohjeet heti ja aivan ilmaiseksi. Puhdas pyykinpesukone varmistaa puhtaan ja raikkaan pyykin sekä pitää koneen toimivana pidempään.


Pure FAnimal johdottomalla varsi-imurilla puhdistat . INSTRUCTION BOOKLET. STIRALWNAÅ MAfiINA. Kuivaavan pesukoneen ohjelman viimeinen vaihe on. PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ - PYYKIN PESEMINEN. Monipuolista ja hellää pyykinpesua haluamallasi aikataululla.


Electrolux ewf1476gdw

Noudata pesukoneen käytössä tämän käyttöohjeen , asennusohjeiden ja ohjelmataulukon ohjeita. Säilytä tämä käyttöohje , ohjelmataulukko ja asennusohjeet. Toista käsittely 2-kertaa vuodessa riippuen . Tämä pesukone on saanut pohjoismaisen ympäristömerkin, koska sen sähkön- ja vedenkulutus on. Lue koko käyttöohje huolellisesti läpi ennen kuin asennat kuivausrummun ja aloitat sen käytön.


Lataa käyttöohjeet. Etsi Rosenlew -laitteesi käyttöohje. Nokia ckäyttöohje. Vain nouto Marjalasta ja saatavilla 16. Tarkista electrolux pesukone käyttöohje Valokuvattai myös electrolux pesukone käyttöohjeet plus electrolux . Niitä käyttämällä .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.