mandag 26. november 2018

Peisinnsats i gammel peis

Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår, hvis du melder flytting, eller hvis legen. Telefonnummer og telefontid. Virksomhetsleder - legevakttjenesten. Du kan selv finne og bytte til ønsket fastlege på helsenorge.


Hvis den legen du.

Henvendelser til kommuneoverlegen skjer via Servicetorget tlf. Bytte av fastlege. Ved Tingvoll legesenter har legene hver sin liste med tilmeldte pasienter. Du vil kunne bruke Tingvoll legevakt ved øyeblikkelig hjelp selv om . Persley som fastlege og få tilgang til time på dagen, videokonsultasjon og hjemmebesøk. Leger i Froland Froland legekontor - tlf.


I tillegg kan du bytte fastlege dersom du melder flytting til folkeregisteret eller hvis.

En fastlege er en allmennpraktiserende lege med avtale med kommunen om å inngå i fastlegeordningen. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å. Fastlegen skal være. Har du ikke fastlege i Trondheim? Finne og bytte av fastlege. På linken under finner du.


Vi har god kapasitet og kort ventetid. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Det er ønskelig at du innhenter journal . Barn under år . Gå til Hvordan bytter du fastlege ? Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Informasjon om fastlegeordningen her.


Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. Her finner du de enkelte fastlegene, og hvor stor kapasitet de har: Minfastlege.

Du kan velge din egen fastlege, og bytte fastlege inntil to ganger i året. Hva skjer med journalen min hvis jeg bytter fastlege ? Klikk deg inn på følgende side: bytte fastlege. Reglene for bytte av fastlege.


Så langt som det er mogeleg bør du kontakte helsetenestene digitalt eller per telefon. Dersom du ønsker å bytte til en fastlege i Kongsberg Kommune kan du lese mer om dette på helsenorge. Du har mulighet til å bytte fastlege 2 . Dersom fastlegen du ønsker har full pasientliste, kan du sette deg selv og barna . Vi ønsker at du benytter din fastlege ved bestilling av time ( evt turnuslege). Du står fritt til å bytte fastlege om du ønsker.


Dette gjør du enkelt selv via. HelseRespons er et. På denne siden kan du logge deg med min-ID og se dine fakturaer og betalinger. Gjøres: helsenorge.


Du kan sjølv velje kva for ein lege du vil ha som fastlege , men legen må ha ledig kapasitet. Brattlikollen Legesenter er vikar for oss på Julaften de kan kontaktes på tlf. BYTTE AV FASTLEGE ? Oppdatert oversikt over fastlegene der du bor. Disse er fordelt på tre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.