mandag 26. november 2018

Design eget sengetøy

Ensfarget sengesett fra Staalnacke til enkel dyne med mønster på putetrekket. Sengesettet er laget av lin og bomull - en drøm å sove i! Kvalitets tekstiler til soverom og bade, sengetøy, håndklær, laken, gant, georg jensen damask, lexington, turiform sengetøy. Lin sengesett av naturlig (ufarget) lin dekorert med hullmønster og 1mm høye brettet stoff som består av dynetrekk, putetrekk og laken.


Spesielt vasket.

Sir vincent sengesett av lin. Det beste jeg viste som barn var å krype opp i sengen til mamma og pappa på gården, med en bok under armen, spesielt om . Det er lett å elske lin , dets egenskaper, følelse og struktur. Lin varmer når det er kaldt, og er sval å sove i når det er varmt.


Finn ditt nye sengesett på ikea. Vi har sengesett i bomull, sengesett i lin med mer. Hos IKEA finner du både enkeltsengesett og sengesett til dobbeltdyne. Perlin sengesett - Absolute grey.

KAN KJØPES PÅ NETT. Dette sengetøyet er bare helt nydelig. Med linens struktur og paileyens sirlige avtrykk er det en unik . Lin har vært dyrket og brukt til tekstiler i flere tusen år. Lin føles sval og behagelig, samt at den er meget fuktabsorberende . Sov behagelig i eksklusivt vasket 1 lin. Dynetrekk med åpning nederst og håndhull øverst.


Akkurat dette linet er vasket for en ekstra behagelig følelse. Putevar 50xcm. Av høy kvalitet og tråd- tetthet. I en mørk brun farge.


Inneholder stk dynetrekk 150x2of stk putevar 50x60 . Velg flott naturlig sengetøy! Et sengesett i lin i hvit farge. Et putevar (50xcm) med synlige . Ubeskrivelig myk og fyldig sengesett med antiallergisk fyll.

Regulerer temperaturen og bidrar til sunn søvn. Settet er utrolig myk og skånsom mot huden. Lin kan være krøllete på en sofistikert og delikat måte.


Flanell er kjent for sin myke kvalitet med den karakteristiske børstede overflaten, som består av små. Isabell sengesett. Klassisk sengesett med dynetrekk og putetrekk i 1 Lin. Unik innredning finner du hos Sekelskifte!


Et eksklusivt sengesett fra Liewood som er produsert i økologisk lin og bomull, som sikrer en behagelig temperatur særlig i de varme månedene. Vår kolleksjon sengetøy består av eksklusive tekstiler – fra den deiligste egyptiske bomull til myk lin eller lun flanell. Stor 2-delt seng satt til BCI bomull sertifisert med miljømerket og Lin. Vis produktspesifikasjon . Dyne trekk 140x200cm og pute trekk. Sengetøy i denne typen lin gjev litt ekstra tyngde.


Arkiv for Produkter - Side 3av 354 . Artikkelnummer: IQPcm0lK15 . En av få kvaliteter som ikke er bomull. Stoffet er slitesterkt og du vil oppdage at det føles .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.