torsdag 11. oktober 2018

Hjørnesofa bohus

Hjørnesofa bohus

En hjørnesofa er det perfekte møbelet til en stor stue, kjellerstue eller oppholdsrom. Med en hjørnesofa får du utnyttet rommet maksimalt, i tillegg til at . Sofa – Bohus har landets største sofautvalg. En sofa skal ikke bare være stilfull og matche interiøret i stuen, sofaen skal også være komfortabel og kunne romme. Bohus har et stort utvalg sofa i ulike farger, tekstiler og modeller. Enten du ønsker en liten 2-seter, en stor 3-seter eller en hjørnesofa , så har vi det du trenger til å . SUNDAY er en klassiker som aldri går av moten.


Hjørnesofa bohus

Dette er en kvalitetssofa med formstabilt skum i rygg og sete. Alle putene er vendbare for bedre leveti. BOSTON Hjørnesofa oppsett Høyre Divan Venstre,seter,hjørne med endeavlutning, Bivona beige, wengefargede ben. Ikke tilgjengelig for nettkjøp.


Som hjørnesofa trukket i lysegrått stoff har Nordic et annet, mykere uttrykk, selv om det nordiske preget fortsatt er tydelig. Hos Bohus opplever vi at . NORDIC leveres i et stort utvalg av tekstiler og hud i mange flotte farger. Og det uten at en hjørnesofa tar mer plass enn en sofagruppe, understreker Ina Moltzau Andersen, kategorisjef for sofa i Bohus. VESTA er en moderne sofa med god sittekomfort.


Hjørnesofa bohus

Spennende ben og design skiller VESTA ut fra mengden. CARA serien er en stilren og tidløs sofa med god sittekomfort. CARA leveres i flere faste oppsett i en mengde slitesterke tekstiler, hvor mange er vas. MORE leveres i mange moduler, med mulighet for å bygge sofaen etter dine ønsker. Sett sammen moduler og design din egen sofa eller velg blant våre fas.


Colorado er en nett og moderne hjørnesofa i rustikk stilretning. Den kompakte størrelsen gjør sofaen lett å plassere. Valgmulighetene gjør JOHN enkel å tilpasse ditt hjem. Sofaen er bygget på en solid ram. Design din egen sofa.


Hjørnesofa bohus

PALMA er vår bestselger! Weston serien er for deg som liker den moderne rustikke stilen. Weston leveres i mange ulike oppsett, som seter, seter, seter XL Sovesofa og hjørnesofaer. MALTE serien leveres som seter, seter, hjørnesofa og U sofa. I tillegg kan du velge pall og nakkestøtte for ekstra god komfort.


ALBIN er en komfortabel sofa med ekstra god sittekomfort og vendbare rygg- og seteputer. Velg mellom fire fine farger i . Skandinavisk inspirert med hvitoljede ben. Myke detaljer på a. Oppsett: Venstre.


Leveres som seter XL og Hjørnesofa med endeavslutning, i det slitesterke Freja tekstilet. Beinhøyde: 1cm. Serien leveres i en rekke ulike oppsett, som seter, seter, seter med divan o. SKANDIC U sofa , Primo lys granitt venstre, runde svarte treben.


ASK leveres i flere faste oppsett i ulike størrelser. Relaterte produkter. Utforsk denne tavlen til Marte Emelie Hansen på Pinterest: Sofa. Se flere ideer om sofa, stue, hjørnesofa bohus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.