tirsdag 16. oktober 2018

Førstehjelpsskrin

Alle hjem bør ha et førstehjelpsskrin lett tilgjengelig i boligen. Slik kan du håndtere mindre skader og ulykker som oppstår. Førstehjelpsskrinet bør oppbevares låst . Her finner du vårt utvalg av mindre førstehjelpsskrin og førstehjelpsputer.


Se også våre populære førstehjelpskofferter. Enten det er hjemme, på hytta eller i båten så burde man ha tilgjengelig et basis utvalg av førstehjelpsutstyr.

Hva bør førstehjelpsskrinet inneholde? Hvilket førstehjelpsutstyr bør du ha hjemme, i bilen på hytta? Alle bør ha litt førstehjelpsutstyr tilgjengelig.


Du vet ikke når . Filtrer produkter. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Legg i handlekurv. Praktisk boks til oppbevaring av plaster etc.

Komplett førstehjelpsskrin Pikolo: Pikolo er et praktisk og nyttig skrin som passer i hjemmet, på hytta, i båten osv. Skrinet inneholder det du trenger for . Montør førstehjelpsskrin. Passer perfekt både på arbeidsplassen og i servicebilen. Se flere ideer om førstehjelpsskrin , bursdag, morsomme gaver.


Mitt tantebarn Cecilie sto konfirmant 17. Jeg hadde lyst til å lage et førstehjelpsskrin til henne, da jeg ikke hadde laget førstehjelp til konfirmanten før. Viser hva du skal gjøre ved: Blødning - brannskade - forgiftning hos barn - høy feber - flåttbitt. Stor og meget innholdsrik førstehjelpskoffert.


TilbudNOK19 00 . Liten, men innholdsrik førstehjelpskoffert som tilfredstiller arbeidstilsynets krav til utrykningsenhet (mobil enhet). Denne kofferten er tilpasset små bedrifter og . Pikolo førstehjelpsskrin er et praktisk og nyttig skrin som passer i hjemmet, på hytta eller i båten. Vi kan også anbefale førstehjelpsskrinet som en gave eller til . FØRSTEHJELPSSKRIN MED DELER.


First Aid Kit komplett. Posen inneholder deler for å . Vær klar til å behandle enkle skader på hund og katt.

Med dette førstehjelpsskrinet fra Trixie kan du selv ordne småskader på kjæledyret. Noen ganger kan det . Sikre arbeidsplassen med påkrevd førstehjelpsutstyr! Vesken er velutstyrt og kan brettes ut. Den er oppbygd i ulike lommer etter skadens art: 1- for små sår, 2- for stor.


Billig biltilbehør fra. Se bilde for innhold. Pikolo er et praktisk og nyttig skrin som passer i hjemmet, på hytta, i båten osv. Kjøper tar frakt.


Gaven til de som har alt, GAVEKORT fra BYGGMAKKER. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Oppbevar førstehjelpsutstyret på en smart og sikker måte! Innredningen gir deg mulighet til å få orden på f. En ulykke kan skje når som helst , hjemme, på vei, under en tur eller på ferie. Et must for alle husholdninger med . Godt utstyrt førstehjelpsveske som passer for service- og yrkesbiler, verksteder etc.


Den er lett å bære med seg og har et justerbart borrelåshåndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.