fredag 22. juni 2018

Male direkte på rust

Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som . Men rustbobler kom noen steder igjennom og viser at rengjøring av løs rust er veldig viktig. Men Epoxyprimer overbeviste på underlag behandlet med rustomvandler , selv uten toppstrøk. Se Test for oppdatert status av denne testen og ny test med nye.


Dette betyr at du kan male direkte på rust uten grunning, og uten å bekymre deg for videre korresjon.

Har du drømt om å kunne male rett på rust ? Quick Bengalack Rett på rust er rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt. Rask og enkel rustbeskyttelse , grunning og toppstrøk i ett produkt! I tillegg kan produktet blandes i all verdens farger. Den beste beskyttelsen får . Alle rustne gjenstander og flater kan få et nytt liv.


Og selvfølgelig kan den blandes i de aller fleste farger!

Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Løstsittende maling og rust fjernes ved stålbørsting. Rengjør med Butinox kraftvask og skyll godt. Rør godt om før og under bruk. Primer ikke nødvendig.


Hammerite kan males direkte på rust og tidligere malte flater. Den unike Owatrol olje: bruk den som antirustbehandling på metall – eller tilsett den i oljebasert maling og få en ytterligere. Kan males direkte på rust ! Tillater å male direkte på rust. Du behøver ikke vente. Påføres direkte på rust uten grunning!


Se vores store udvalg af Hammerite-maling til . Kan påføres direkte på rust , bare påse å skrape vekk all løs rust. Rusthemmer : - Påse at overflaten er ren, tørr og uten olje, fett eller andre overflatekontaminanter. Denne maling kan du male direkte ovenpå berørte. Efter påføring og tørring .

Malingstilsetning Gjør alkydmaling rustbeskyttende. Forbedret utflyt og påføring. Bedre viskositet, . Malingens unike sammensetning gir en seig, tett sperre som støter bort smuss og vann og stopper videre rustdannelse. Produktdetaljer. Gir en slagfast emaljelignende overflate, . Når du skal i gang med at male med metalmaling, er det en god ide at have anskaffet sig følgende tilbehør:.


Så lenge det ikke er noen direkte slitasje fra vær og vind holder det i . Gjennomsnittskarakter: 0. Direct to Rust Metal Paint Smooth. Males direkte på rust. Dreper og omdanner rust til organisk masse.


Fortrenger fuktigheten. Kan brukes som grunning eller tilsettes i oljemaling ( i grunnstrøk, i toppstrøk) Kan tilsettes . Nå er det snart vår og . Ikke bruk akryl eller lateks . Denne egenskap gjør at man utmerket godt kan male direkte på fast rust (løs rust og rustflak først), utnytte rusten som en pigment og forhindre . Skal male over en gammel jernseng som står .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.