torsdag 26. oktober 2017

Forvask vaskemaskin

Dropp forvasken og velg heller et kortprogram. Det meste blir rent uten forvask. Bruk tørkesnora. Mange familier vasker klær flere ganger i uka, og . Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på vaskemaskiner , og forklarer dem slik at du kan ta fatt på klesvasken med .

Husholdningens mest trofaste arbeider, vaskemaskinen , bærer på nyttige. Da er det lurt å kjøre en forvask , kanskje la vasken trekke litt i såpevannet før man . I svette er det små mengder av . Sparer strøm og vaskemiddel når tøyet kun er lett eller normalt skittent. Forvask må kjøres uten vaskemiddel.


Temperaturer som kan velges, følger vaskeanvisningene i. Vasketemperaturen ved forvask ligger ved ºC.

Ved ullprogrammet kan det ikke velges forvask. Ved avbryting av forvasken blir vaskevannet . Tips for påfølgende tørking i tørke- trommel. For å spare energi ved tørkingen: velg så høy sentrifugehastighet som mulig. Velg et program med forvask og tilfør blekemiddel i begynnelsen av forvasken. Ikke ha vaskemiddel i forvaskkammeret.


Som et alternativt program, velg et program . Gratulerer med anskaffelsen av denne vaskemaskinen fra Samsung. Hva skal i den siste? Har ny vaskemaskin , men systemet er mindre logisk enn på den forrige.


Kammer I: vaskemiddel til forvask ʋ Utelukkende beregnet for bruk i private husholdninger. For vasking av maskinvaskbare tekstiler og håndvask- bar ull i. Det som er lik de dyrere modellene er at det har SpeedPerfect som gjør . Væskevaskemiddel lager flekker på klærne ved bruk med forsinket . Ikke bruk flytende vaskemiddel for forvasken i et program med forvask.

Kammer for vaskemiddel som brukes ved forvask og bløtlegging, eller for flekk- fjerner, som brukes under flekk-behand- lingsfasen (hvis tilgjengelig). Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin. Skumregistrering, en funksjon som finnes på alle Bosch- vaskemaskiner , registrerer . Gå til Hvornår er der brug for forvask ? I langt de fleste tilfælde er en forvask helt unødvendig, fordi vaskemaskiner i dag vasker enormt rent.


Den kan også lagre alle tilleggsinnstillinger som justert vasketemperatur, sentrifugeringshastighet eller forvask. BRUKE VASKEMASKINEN. FYLLE PÅ VASKE- OG SKYLLEMIDDEL. Hovedvask med flytende vaskemiddel. En vaskemaskin regnes som full når du kan holde en knyttneve i tomrommet over.


Du kan også droppe forvask og velge et kort program om klærne ikke er . Moderne vaskemaskiner og vaskemiddel er eflektive også uten forvask. Intensiv skylling. Sentrifu- gering.


Dør åpen”-indikator. Denne vaskemaskinen er utstyrt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.