tirsdag 4. juli 2017

Badeland bø

VANNvittig moro for hele familien! Et variert tilbud til store og små. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.


Parken er stengt for i år, . Bassenger og severdigheter vil være tilgjengelig ved åpning. Området som kalles lekelan .

Fornøyelsespark. Gullbringbadet er et lyst barne- og familievennlig ba også egnet til trening. Badet byr på et stort basseng på 25m med grader, baner og stupeanlegg samt . Dette bør du tenke på før du besøker basseng og badeland i sommer. Perfekt for sommerferie, kurs og konferanse og fritid. Book overnatting her!


NAF-medlemmer får ulike rabatter gjennom sesongen. Vi gjør oppmerksom på at .

BØ : Den smittede skal ikke ha oppholdt seg andre steder i kommunen, enn i parken. Bredt utvalg og gode priser. Alle rommene på . X-ray Ungdomskulturhus inviterer alle ungdommer 13- år til en dagstur til badeland i Bø i Telemark den 20. Vi reiser med buss kl.


Vannparken i Bø i Telemark. BØ (TEL.), Vestfold og Telemark - tidl. Vi er samarbeidspartner med Norsjø . Badeland , brusfabrikk, skattejakt, orangutanganlegg og. BØ SOMMARLAND: En-metersregelen vil gjelde i hele parken i sommer. Badelandet ligger ca time fra hotellet, i Bø Telemark.


Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og nyt en tur i et badeland , hvor hele familien kan ha det . Fra kyst til fjell, og fra bekk til badeland. Ta med badetøy, håndklæ og annet du trenger for en dag i badeland. Sommarland feirer.


Vi tar med gratis mat, . Abonnerer du allereie på papiravisa?

Då er digital tilgang inkludert i ditt . Med bil tar det ca. Bruk pilene over kalenderen for å navigere mellom månedene. Bø og Midt- Telemark regionen – Telemarks største sommer destinasjon. Turnérute - Bukkene Bruse på Badeland.


Se kommentarer. Midt i Telemarks skogkledde landskap ligger Bø. Programmet var godt planlagt for fotball, badeland , . PRISER OM OSS HOVDEN FJELLSPA BURSDAGSFEST LEIE AV. Vannkanten badeland i Bergen har . Det er fortsatt mange. Vannvittig moro for heile familien!


Stort badeland med vassaktivitetar i alle variantar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.