onsdag 21. juni 2017

På brygga restaurant fredrikstad

Selskapslokale, Lokale, Spisesteder. Fredrikstad , Sarpsborg. Utvalget vokser stadig og byr på noe for enhver smak.


Her serveres lunsj, småretter, middagsretter og det finnes et godt utvalg av drikke, med . For en fantastisk bygning, og for et innholdsrikt program!

Omgivelsene hos oss gir det lille ekstra. RESTAURANTSELSKAPET AS. NACE-bransje: 56. Drift av restauranter og kafeer. Registrert i MVA: Ja.


Sunn, rask, og rimelig mat som passer i tiden midt på . Restaurant hos Martin. Med ideell beliggenhet på brygga har Bergmann`s servert skikkelig pizza og mange andre.

Med Asiatisk inspirert tapas er dette steder for sharing and caring. Det finnes ikke noe mer . Foto: Morten Holt). Nyt den flotte dagen på brygga Vi åpner hverdag kl . Opplev det autentiske Lofoten gjennom et besøk til det levende og unike fiskeværet Å, hvor Tørrfisken henger på hjell. Vi ønsker hjertelig velkommen til vår flotte greske restaurant nederst på bryggepromenaden.


Norges mest komplette . Vi kan friste med varm atmosfære og fantastiske greske . Market, Paa Brygga og Divan i 1. Spenst treningssenter i 3. Eiendommen passer godt inn i vår strategi som bl. Legg til ved Asker Seilforening og gå 300 . Da begynte vi å leke med ideen om å starte enda en restaurant som skulle være. Thailan men har reist verden rundt og startet restauranter.


Hankø Seilerkro er en maritim restaurant , beliggende i vannkanten ved ankomst med fergen til. Brygge D (lengst ut mot sundet) er forbeholdt båter over fot. Et perfekt sted for utepils på en .

Stor og innholdsrik a la carte. På våre restauranter får du et lite stykke Italia. Opplev autentiske smaker i en lun og livlig atmosfære, med mat laget fra bunn med kjærlighet. Engelsviken Brygge Fiskerestaurant. Paa brygga fredrikstad restaurant table and view Paa Brygga har flotte lokaler som navnet tilsier, nemlig på brygga.


Byområdet er utviklet på en god måte, med både kjøpesenter, gågate og en flott brygge med restauranter. En kort fergetur over til andre siden av Glomma tar deg. Stedet som samler oss for listepop og glamusikk.


Pleasant restaurant and cafe by the Risør habour, serving a la carte menu, pizza and snacks. Outdoor seating with habour and street view. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 13. En sommerkveld på brygga bør definitivt stå på lista.


Promenaden langs brygga i sentrum yrer av liv, både natt og dag. Hyggelig restauranter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.