tirsdag 27. juni 2017

Jordet skjøteledning i ujordet stikkontakt

For eksempel et slags trepol støpsel der den tredje pinnen er jord. Da ville jo denne bli umulig å plugge inn på en ujordet kurs. Når man jorder et elektrisk anlegg sørger man for at anlegget er koblet til jord via. Dersom du har jordede stikkontakter , men ønsker å bruke utstyr med ujordet.


Jeg er litt forveksles om stikkontakter i huset der jeg bor.

Noen har jor andre ikke. Er det et problem? Utstyr med jordet støpsel passer inn i en ujordet stikkontakt. Da spør vi alltid om kunden har skjøteledninger ut til julelysene.


Utendørs lys skal plugges i jordete stikkontakter som er montert ute. Det er farlig å strekke skjøteledning fra et ujordet rom og over til et jordet rom. Hei, Jeg skal sette opp en panelovn på kontoret.


På kontoret har vi ikke jord i stikkkontaktene.

Er det greit å sette jordet støpsel i ujordet. Jeg har nettopp overtatt en leilighet, og hadde nylig elektriker på besøk for å ordne noen flere stikkontakter i et par rom. Da han skulle koble til . Støpsel, ujordet. Stikkontakt som du kan montere på ledninger selv. Ledning med jordet støpsel Kabel med ferdigmontert støpsel og èn åpen en.


Der stikkontakten er vanskelig tilgjengelig som bak bokhylla, sofaen eller lignende, får Powercuben det til. Hvorfor kontakter og ledninger er jordet. Jording fører til . Apparatkabel Ctil jordet stikkontakt m. Ujordet apparatkabel med vinklede kontakter.


En slik blanding oppstår gjerne fordi . Dersom den har jording i støpselet skal den i jordet stikkontakt. Bare litt nyskjerrig, har du jordet eller ikke jordet stikkontakt ? Mye bruk av skjøteledninger i et hjem er et tegn på at det elektriske. Om hun finner en skjøteledning for eksempel med flate stikkontakter.

For dager siden — 4- (maling på ledning) Alle samlet KUN 10- Disse er med ujordet støpsel. Passer derfor til boliger hvor man ikke har jordet veggkontakter. Jeg er en student som bor i en eldre studentbolig hvor kun strømuttakene på kjøkkenet og badet er jordet , men . Vi har skjøteledning som kan hjelpe deg hvis det er langt til neste stikkontakt. Velg mellom skjøteledninger i forskjellige farger og lengder, vi har også skjøteledning til utendørs bruk. GELIA SKJØTEKONTAKT POWERCUBE JORDET.


Så har jeg en ujordet skjøteledning som går fra den tohodede stikkontakten bak i bilen til en trommel. Denne trommelen krever da at kontakten . Jeg kan ikke skjønne at dette skal . Heldigvis har vi alt fra enkle skjøteledninger til grenuttak med USB-porter. I tillegg har vi flere typer.


Skjøteledning m. G: men å bytte fra jordet til ujordet for å kunne bruke en stikkontakt. Koble støpselet. Du har nå enten eller ledninger som skal i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.