onsdag 28. juni 2017

Impregnerte gjerdestolper

Rundfrest stolpe , spesielt god. Sylinder drei rettkappet og impregnert i klasse A. Mange dimensjoner og lengder for salg til meget god pris. Nordsvensk impregnert furu med god bruddstyrke og lang levetid. Klikk på Agrimex-logoen oppe til . Kjøp til gode priser hos Byggmax!


Støp stolpen eller fest . Impregnert gjerdestolpe til inngjerding av hager, åkre o. Hvordan lages dette og er det noen forskjeller i impregneringen? Gjerdestolpene har lang levetid og tåler jordkontakt. Hva er kravet til gjerdestolper? I Norden er det etablert fire kategorier slike impregnerte materialer. Alt impregnert treavfall skal kategoriseres som farlig avfall, og av den grunn leveres og deklareres ved et godkjent mottak.


Rund opp til neste hele meter ved bestilling, og skriv . Heller ikke lerk, som hevdes å være et godt alternativ til trykkimpregnert tre, kan matche holdbarheten til impregnerte stolper. Trykkimpregnerte . Det er viktig å være sikker på at du får riktig impregnering som passer til ønsket bruk. Stolper laget av furu fra Norrland. Våre dreide stolper og gjerdestaur er produsert i CU impregnert Klasse A som er godkjent for ferskvann og bakkekontakt.


GJERDESTOLPE IMP. Kreosot kaipåler tåler sjøvannskontakt. Wink Å lage sine egne stolper av impregnert K-virke er derimot (som du selv sier) . Moelven har lagerførte gjerdestolper i enkelte dimensjoner og lengder. FDV-CU- impregnert -og-Royalimpregnert-K-virke-og-byggtre (3kB). Staur som egner seg til busker og trær, og som stolpe i hagegjerde med pantanett.


Spesifikasjoner . Utførelse med frilagt singel som på bilder. Behandlingen bidrar til økt levetid. Legg til innkjøpsliste. De runde gjerdestolpene er laget av grønnimpregnert furu, noe som gjør dem robuste, slitesterke og råtebestandige. Leveringen inkluderer gjerdestolper.


Impregnerte gjerdestolper

Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Vis treff i kart. Enkel å sette ned i bakken.


Trenger du stolper og påler som pælebor, stolpespy stolpesko eller andre artikler i forbindelse med bygging av gjerde til hagen? Logg inn for å se priser og lagerstatus. Staur i impregnert trevirke, til impregneringen används Wolmanit CX-10. Perfekt som plantestøtte til nyplantede trær eller som stolper til metallnett.


Alle priser er oppgitt eks. Prisene gjelder t. DEKORASJON AV STOLPER IMPREGNERT. Fra Moelven Wood selger vi impregnerte gjerdestolper. Rabatt ved kjøp av hele paller. Tilbud på impregnerte stolper ut oktober!


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Vi kjører ut varer. Leveres direkte til døren – Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.