fredag 30. juni 2017

Antik auksjon sandnes

Vi ønsker alle velkommen til årets juleauksjon ! I tillegg til eget auksjonshus i Storgaten i Sandnes. Omsetning av brukte og nye antikviteter samt gull, sølv og diamantvarer. En familiedrevet butikk som kjøper og selger antikviteter, gull og sølv.


Langgata Sandnes Vis mer. Gjesdalveien Sandnes Org. Den første auksjonen ble . I Sandnes glitrer et lite skattkammer av vintage, antikk , gull og diamanter.


Get the latest business . Bedriftsdatabasen. Kjenner ikke til forhistorien til speilet, men ble kjøpt på auksjon av min. Gammel antikk messing lysestake. Kan hentes i Stavanger.


Antik auksjon sandnes

ANTIK : Det er ofte enklare å gå på skattejakt i antikkbutikkar enn i gjenbruksbutikkar. Sentrum i Sandnes har ei rekkje butikkar som sel brukt interiør og inngåtte klede. Enkelte av butikkane er. En av verdens eldste salgsmetoder lever fortsatt i beste velgående i Sandnes.


Smykke- og klokkebutikk. Da het butikken Strand. Antikvitetshandel. Stort godt utvalg i unike originale gjenstander i Sandneshallen. Trivelig og handicapvennlig messe.


Antik auksjon sandnes

Se åpningstider, billettpriser m. Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Hos oss finner du et stort utvalg av biler, båter, MC, bygg og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.