onsdag 21. juni 2017

Akustik gitar eşik altı manyetik

Akustik gitar eşik altı manyetik

Dengeli sesler üreten PP serisi eşik altı manyetikler, her tel için ayrı piezo seramik sensöre sahiptir. Seramik piezo, doğal akustik sesler sunmak için mükemmel . Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla . Piezo cable is an alternative form of piezo polymer sensor. Designed as a coax cable . Döviz Karşılığı. MANYETİK HUMBUCKER ARKA- GİTAR İÇİN. Favorilere Ekle.


Akustik gitar eşik altı manyetik

Large, high output piezo ceramics . Ancak piezo manyetik tek başına tüm tonu. Singe cut olan bir akustik gitar sadece onu biliyorum. Daha Fazla Gitar ve Ekipmanları. Büyük resim görüntüle.


Filtreleme Sıralama. En çok satanlar. Yan Ve Arka: Maun. Klavye: Gülağacı.


Fishman PSY-1Özellikler Portatif, tüm akustik enstrümanlara uyumlu preamp Ses . Piyasa Fiyatı : 3USD İndirim. Ses kalitesi ve kurulum kolaylığı nedeniyle yıllarca Saz için en popüler manyetikler biri olmuştur. Bu ürün henüz yorum . Manyetik : Ibanez eşik altı manyetik.


Bağlama- Gitar Dişi Jack Girişi. Markanın yeri, Germany. Eşik Altı (Piezzo) Fishman. Hayallerinizde bir akustik gitar almak mı var? Geçtiğimiz aylarda veya yıllar önce klasik gitara başladınız ve artık farklı müzik tarzları mı . Elektro gitarlar klasik ve akustik gitar yapılarından çok farklı gitarlardır.


Akustik gitar eşik altı manyetik

Tarzınıza uygun gitarı seçmek için manyetik yapılarına bakın. Piezo manyetikler yukarıda anlattığımız standart manyetik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.