fredag 21. januar 2022

Wok med laks og kokosmelk

En rask, enkel og velsmakende wok med laks og grønnsaker. Komboen fersk laks , knasende sprø grønnsaker og kokosmelk med et hint av curry er magisk. Prøv den du også!


Kok opp kokosmelk i en gryte, tilsett finhakket hvitløk, ingefær, chilisaus, soysaus og fiskesaus. La alt sammen trekke på .

Oppskrift på laks med currypaste og kokosmelk. Den sterke curry pasten blir passe dempet av den litt søtlige . Varm oljen i en wok eller stekepanne med høy kant og stek fisketerningene gylne. Dette blir en suksess på . Fiskewok med kokosmelk.


Sunt, kjapt og eksotisk! Denne enkle fiskewoken med laks , kokosmelk og ris blir fort en ny favoritt. En wok er lett å lage og smaker utrolig godt.

Laksewok med kokosmelk. I denne oppskriften er grønnsakene woket i en saus av lime, soyasaus og sweet chilisaus. Middagen er ferdig på under minutter. Stekt laks er raskt å lage og lett å like.


Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør. Litt ekstra soyasaus ved siden av er også godt. Curryen er basert på kokosmelk , grønn currypaste, frisk ingefær, urter, lime og grønnsaker. Vegetarwok med brokkoli, bønner og grillet paprika. Tilsett deretter vanlig kokosmelk og la alt kreme seg sammen.


Eg elsker kokoskrema grønnsaker som er smakstilsatt med soyasaus, det blir en . Inviter på deilig fisk med smak av kokosmelk og nykvernet pepper, server med wokede grønnsaker og ris. Wok med kylling og kokosmelk smakssatt med rød curry. Wok er veldig vanlig i Asia. I denne økten skal du lære å lage wok med laks og grønnsaker. Som forrige gang skal du.


Woksaus med kokosmelk og ingefær:. Deilig wok med laks og kokosmelk.

Trenger du middagstips? En av våre favoritter er wok med laks og kokosmelk. Server nudler med laks , sukkererter, vårløk, peanøtter og frisk koriander. Det er viktig når du. Se alle butikker.


Tefal Talent Pro Wok 28cm. Sunn og variert mat er viktig for helse og trivsel, og reduserer risikoen for utvikling av livsstilssykdommer. Her er flere råd om anbefalt kosthold. Ha i vann, kokosmelk og salt, og kok opp. Denne gangen brukte jeg dette i min laksewok: 3g laks i terninger squash i skiver.


Lagret fra mogesmatinspirasjon. Ha pakken med wok rett fra fryseren over i en ildfast form. Rør inn currypasta og finhakket hvitløk i wokblandingen. Hell over kokosmelk og . Thai-currygryte med laks. En sterk fiskegryte med kokosmelk.


For en mildere versjon kan mengden kokosmelk økes noe. Kylling Chow Mein- wok. Karriwok med fisk Foto: Synøve Dreyer . Ha godt med olje i en wok eller romslig stekepanne på god varme, og stek først gulrøttene, . Lag en deilig gryte med kokosmelk og scampi på tiden det tar å steke en Grandiosa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.