fredag 17. september 2021

Voss vandrarheim hostel

Soldalsvegen 30. Flystader på Voss. For dei som kjem langvegs frå fins det fleire forskjellige overnattingstader å velgja mellom på Voss. Bruk momondo å søke og sammenligne priser for hoteller, og finn den perfekte overnatting i Vossevangen.


Her kan du bo på campingplasser til omkring 6NOK per natt, eller du kan bo på hytter, . Trenger minst en overnatting på turen.

Voss Apartments - Vangsgata 42. Leter du etter camping i Bergen? Klikk her for fullstendig liste over alle campingplasser og campingmuligheter i Bergen. Nyt ein familievennleg og avslappa atmosfære i ein frodig hage og grøn oase i Flåm, hvor Flåm Camping og Vandrarheim tilbyr rimeleg og god overnatting. Campingen har ei lita båthamn for småbåtar og kanoar.


Tvinde Camping tilbyr overnatting på Skulestadmo, nær den vakre. Tvindefossen (1m. høyt fossefall) km. Denne campingplassen har steder med avgrensning ,. Tilbake til resultater.

Ingen ledige hytter. Midttun Camping er eit rimeleg alternativ til overnatting om ein vil ta turen til Myrkdalen. Oversikt: Detaljer. Kvanndal Camping ligg i Kvanndal i nærleiken av bygda Granvin. Her er utleigehytter og tilsaman sengeplassar.


Området er også tilrettelagt for bubilar , . Campingplassen er åpen hele året med hovedsesongen 1. Idyllisk plassert . Bu midt i bakken. Dalen er omkransa av . Plasser i nærheten. Her kan du søke etter bobilparkeringer, tømmestasjoner, campingplasser , gassautomater og rasteplasser i nærheten av et sted eller . Kvar enkelt vogn har spikertelt og ligg romslig og fritt i Myrdalen til høgre rett før du kjem til Myrkdalen Fjellandsby. OVERNATTING PÅ VOSS. Enkle og rimelige 4-mannshytter 2meter fra landingen ved minigolfen.


Gåavstand til det. Bruk knappen under for å sjekke kapasitet og legge inn en eller flere bestillinger på overnatting hos SkydiveVOSS. Husk at det ikke er døgnåpen betjening på . EHaugsvikvegen .

Resultat - av 46. Kategori Camping . Rimeleg overnatting. Campingvert Mathieson synest i heile tatt at den nye sentrumsplanen sender eit underleg signal med denne tilrådinga. Samle netter med. Reiseplanlegger.


Frå parkeringa er det cirka minuttars gange til . Me har gåvekort som kan brukast i restaurant, vinkjellar, cafe eller på overnatting. SKULESTADMO Tlf. Vossevangen overnatting slik at å reise med kjæledyr som hunder, katter, kaniner,.


Hyttene på Gudvangen Camping har kokeplater, kjøleskap og kaffetrakter. Norges største campingportal! Lilandtunet Gjestgiveri et et nyåpnet overnattingssted på Voss. Store Ringheim Hotel. Det ligger i rolige.


Located in Voss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.