torsdag 31. desember 2020

Underlagsplate ovn

Les om hvilke krav som gjelder og få hjelp til valg av gulvplate her. Vi kan levere tilpasset underlagplate etter ønske. Spesialtilpasset underlagsplate for ovn og peis. Vi tilpasser underlagsplater etter dine oppgitte mål.


Underlagsplate sort lakk stål. Størrelse velger du i nedtrekksmenyen.

Gjør miljøet rundt ildstedet trivelig med en av våre underlagsplater ! Dersom du har et tregulv eller tilsvarende der peisovnen skal plasseres, er det det viktig å beskytte dette med en gulvplate av ikke-brennbart materiale. Tolmer underlagsplate klart glass sotet. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet.


Platene lages i stål etter dine mål. Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er . Hvis peisen eller ovnen skal stå på et gulv av stein eller fliser er ikke en gulvplate nødvendig.

Brennbart gulvbelegg som for eksempel teppe, kork . Glassplate som legges rett på. De er designet til å motstå varme og vekt fra ovn og pipe. Alle ovner trenger ildfaste underlags plater foran for å beskytte mot brann dersom glødende eller brennende deler faller ut av ovnen. Om våre produkter.


Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Velg: Sort granitt gulvplate 60 . Vi hos varmefag har flere ovner som har innebygd bunnplate, men det må da legges en ubrennbar plate foran ovnen.


Lykke til Varmefag-mannen. Legg i huskeliste. På lager i butikker . Ubrukt, sotet glassunderlag til ovn. Da skal jeg ta en tur på OBS og se hva de har der. Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn.


Ovnen vi har er en gammeldags etasjeovn, sånn svart, høy sak. Kan jeg ha glassplate under . GulvplaterHvis gulvet under og foran ildstedet er av brennbart materiale, skal det være kledd med stålplate .

Krav til gulvplate. I går fikk vi inn enn nytt parti med underlagsplater i glass Vi håper å få de ut i nettbutikken i løpet av mandagen Enn så. Videre bør alle ovner som ikke har et ildfast material under hele grunnflaten ha et slikt underlag. En heldekkende underlagsplate i stein løser derfor dette på en . På denne varen tilkommer frakt til lager på kr 5000. Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu . Ildsteder Frittstående.


Piper og ildsteder. Artikkelnummer: . Tilbehør ovn - peis. GULVPLATE JØTUL 700X9SORT EMALJE RADIE PÅ BUE = 35.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.