torsdag 3. desember 2020

Titan xenon 71 cm

Titan xenon 71 cm

SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT Fin retro loftslampe i teak og snor. Absolut i fin stand. Rund trådlampe , antik bronze. Bemærk - pære medfølger ikke.


Titan xenon 71 cm

Størelse: Dybde: . Sett det i en ramme: Ballonglampe. Eller hva det nå enn heter. Trådlamper (trådender). Udskriv produktside. Lowest price at PriceRunner.


Flot trådlampe med træfatning. Brug eventuelt en glødepære og opnå en rigtig hyggelig belysning. Materiale: Metal og træ. Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler.


Finn lamper til soverommet, belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på . Miniature trådpære til pisello sokkel. Passer til mange 230V lyskæder, hvor pærerne (ofte ca. stk.) er serieforbundne. Andre lyskæder har stk af disse . Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen. Til tross for de mange forskjellige typene er det likevel en spesiell lampe som går igjen – trådlamper laget av garn og stivelse.


Har du laget noe . Hvis man skal lage noe selv, skal man gjøre det ordentlig. I helga ville jeg prøve å lage en lampe som jeg har sett et eller annet sted på nettet. Begynte med å blande tapetlim og . Lampen er simpelthen gudesmuk og helt unik.


Stilren trådlampa i järn som fungerar utmärkt som en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Passar sig likväl i hemmamiljö som i offentliga och kontorsmiljöer. Inne på den trivelige bloggen Hos Milla.


En stor ballong. Bomullsgarn, 3-nøster. Lyser i alle Regnbuens Farver. Vær den første til at bedømme dette produkt. Den klassiske fiber optiske lampe der I spidserne lyser . Håhhhhh, da er lampe mi ferdig, den ble såååå fin, lyser så utrolig koselig av den.


Titan xenon 71 cm

Prøvde først med en LED-pære, men den var så . Lag din egen trådlampe. Du trenger: - garn eller hamp tråd eller hvilket garn du måtte ønske. I går forsøkte jeg meg på å lage en trådlampe. Jeg laget tapetklister (lim-aktig konsistens) og surret masse tråder rund et oppblåst ballong. Dekorativ tråd lampe.


Lavet af rest rullen fra svejsetråd. Carlton er en flott trådlampe som med sitt unike design tar opp minimalt med plass, men beholder allikevel det strålende inntrykket. Artikkel av Holly. Treverk og svart.


Titan xenon 71 cm

VINTAGE CARLTON PENDEL Takpendel, trådlampe i metall, benytt muligheten til en spennede lyskilde. Prosjekt tråd lampe. Egen-produsert Mooii kopi: Etter mye sikling etter Mooii lampen, ble det til at jeg laget den selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.