fredag 4. desember 2020

Systemrens varmeveksler

Jeg fant en gammel tråd hvor det blir anbefalt å bruke systemrens fra Maritim for å rense varmeveksler på motor. Husk systemrens eller tilsvarende for rens av varmeveksler. Har du problemer med for høy temperatur på motoren i båten? Prøv en systemrens før du begynner med dyre reparasjoner.


Systemrens varmeveksler

Systemrens brukes til rens av alle . Varmeveksleren kan gå tett og temperaturen stiger. En rens av kjølesystemet gjør underverker. Ferskvannskjøling: Hell væsken på kjølesystemet og start motoren slik at væsken får sirkulere . Vi leverer Yanmar marine motorer og yanmar deler til hele Norge, raskt og enkelt. Sandnessjøen (Alstahaug, Nordland). Ekspert i systemrens og varmevekslere ombord.


Noen som har erfaring med rens av varmeveksler på VP Tamd 40-motor? Båten ligger sør i. SERVICE KIT 002. Startsigaretter 7mm. Oljesuger liter. Støv og tilsmussing av varmeveksler , filtere, viftetrommel mv.


Kan også brukes til bilmotorer, radiatorer og varmevekslere. Dette er den vanligste . Noen motorer har zinkanoder i varmeveksleren. De skal skrues ut og kontrolleres.


Zinkanoder skal skiftes, hvis er tæret bort. Vil komme med et godt tips for å gjøre ren varmeveksler. Disse er renset på begge sider med systemrens og hwite spirit (oljekjøler). OK med ferskvannskjøling.


Systemrens varmeveksler

Tok da en systemrens på ferskvanns dele, samt skiftet til orginal. Liqui moly marine benzin systemrens 5ml. Læs om leveringstider Levering indenfor hverdage. Rens av varmeveksler. Det finnes noe som heter systemrens som er svært effektift.


Mest sansynlig noe av det samme som radiator rens. Forlenger levetiden til sentralfyren, pumpen og varmeveksleren. Konstruert for å være i systemet permanent.


Systemrens varmeveksler

Hindrer avleiringer og korrosjonsdannelse, . Syrevask eller . Produktet benyttes til rengjring og avkalking av tanker, rr, varmevekslere og. SkjrevskerNielsen bilpleieprodukterQ Polering . Som rensemiddel for rens av varmeveksler. Kjører man systemrens både på saltvannssiden og ferskvannsiden? Post navigation.


Et tett kjølesystem vil kanskje virke helt I orden fra utsiden, men resultatet er dårlig kjøling og varmeveksling. Korrosjon forårsaker lekkasje, spesielt I skjøter og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.