mandag 2. november 2020

Sylterull

Sylterull

Buklist er utmerket til å lage sylterull til jul. Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Sylterull av buklist. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det . La den ligge i press i et døgn.


Oppbevar den i oppbevaringslake. Urnorske juletradisjoner som er verd å ta vare på. Ingen Superkokk-jul uten hjemmelaget sylterull. Steinar sin sylterull. Lag ferdig krydderblandinga.


Ha krydder mellom laga og rull kjøtet i hop. Sy rullen saman med ein bomullstråd. La sylterullen ligge i press et døgn. Det dufter av julens krydder når Wenche og gjestekokk Tommy Østhagen lager sylterull.


Sylterull

Men hvorfor ikke lage den ellers i året også dersom man liker sylterull på skiva. Det tar noen dager før rullen er helt . Her hos oss er vi veldig glad i rundstykker, godt brø rundstykker og hjemmelaget pålegg til jul. Og favorittene blant pålegg er absolutt hjemmelaget leverpostei, . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Fotograf: Matprat.


Ca kg sideflesk eller bukliste uten bein ss salt laurbærblad ½ ss allehånde. Okserull, lammerull. Horns sylterull. Kategori: Ferskvare.


Sylterull

Beskrivelse: Utbeinet svange av gris, saltet og krydret. Saltlaketilsetning: Hel nellik, pepper . Slik gjør du: 1. SteakPorkBeefKale Stir FryMeatPigsSteaksPork Chops. Del buklisten i. Mer informasjon.


Lagret av Roger Nilsen . Oppskrift på hjemmelaget sylte av tynnribbe eller sideflesk som pålegg eller i lefse. Kalles også sylteflesk, ribbesylte og nelliksylte. Julepålegg med gode . For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp sylterull i ordboka. Aller best er den heimelaga. En tradisjon er bestas julesylte som jeg lager hvert år i desember.


Så sinnsykt godt også lager den så god. Vi fortsetter oppkjøringen mot jul, og lager en litt annerledes sylterull. Du trenger kg buklist, som du får utskåret som et ark hos slakt. Nanv: Kuraas AS.


NMedaljer Sølv. Tradisjonell sylterull. Vår populære sylterull er smaksatt med blant annet pepper, allehånde, salt og nellik. Den selges ferdig kokt (sous vide) med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.