torsdag 29. oktober 2020

Wok biff kokosmelk

Denne retten får fart på smaksløkene. Her er det nemlig ikke bare snakk biffkjøtt. Masse deilig krydder og annet godt som gjør det til en deilig rett.


Biffwok med red curry paste, kokosmelk og nudler ✿. Herlig varmende, kremet biffgryte med kokosmelk og grønnsaker. Hvor sterk den blir .

Skjær kjøttet i rause biter, brunes i stekepanne eller wok. Her kan du få satt smaksløkene på prøve. Karri, chili, fiskesaus og kokosmelk. Tilsett kokosmelk og vann og kok i minutter uten lokk.


Ha i kjøtt, løk og poteter. Rør godt og tilsett tamarindpuré, laurbærblader, kardemomme . Oppskriften blir forresten like god med laks eller biffstrimler , eller quorn-biter for en vegetarisk wok. Thailandsk biffwok med kokosmelk , sitrongress og fullkornsris. Dette er en thaiinspirert biffwok , med ingefær og sitrongresskrydret kokossaus og fiberrik .

Kombinasjonen appelsin og chili er en favoritt, og tar denne biffwoken til nye høyder. Bruk det du har tilgjengelig av grønnsaker. Oppskrift på wok med biffstrimler , minimais, paprika, cashewnøtter og pepper- og hvitløkssaus. Wok er både sunt og godt! Tidsforbruk Under min.


Oppskrift på en hjemmelaget, krydret thairett basert på red curry paste, med fersk ingefær, hvitløk, kokosmelk og frisk koriander. Dersom du ønsker en kjøttfri . Med Kokosmelk , nøtter, sesongens grønnsaker. Allergener : H, S, C,. Rød karri med biff.


Slik woker du med biff. Suksessfaktoren med en wok er at det er en asiatisk avvart av. Okseindrefilet eller kylling med løk, potet cashewnøtter pg kokosmelk.


Velg mellom kylling, scampi eller biff , wok med grønnsaker (G.S). En hot og spicy curry med biff , potet og kokosmelk. Peanøtter, chili og kanel. Pluss massamancurryen som inneholder både nellik og . Ta ut løk og hvitløk i en Stekepanne og fres.


Ingefær og grønnsaker og Min.

Curry paste inn i Wok. Med buljong og kokosmelk fylling. Stk våruller , sprø kylling med cashewnøtter og biff med oystersaus.


Stekt wok biff eller kylling med rød karri, paprika, kokosmelk og lime blad. Retten wokes med grovmalt pepper, biff , løk og gulrot. SY, EG, MK, FK). Thai kyllinggryte med kokosmelk og red curry. Velg kylling, biff eller scampi wok med grønnsaker i thai grønn karri og kokosmelk.


THAI RED CARRY (E,F,Sk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.