mandag 14. september 2020

Statens vegvesen teoriprøve drop in

Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon. Vi har ikke drop-in -prøver, så du må bestille time på nett på forhånd. Før du kan ta teoriprøven , må du . Trafikkstasjonene våre er bare åpne for deg som har bestilt time. Under teoriprøven må du bruke munnbin og du må ha det med selv. Husk at vi har flere digitale tjenester på Vegvesen.


Mange er vant til å bare kunne stikke innom, men vi har ikke drop-in. Før koronapandemien var det drop-in på teoriprøver. Koronarestriksjonene har lagt begrensninger på antall kandidater vi kan ha i prøverommene . Høy strykprosent på teoriprøven gjør at flere må vente i kø i sommer. REDUSERTE ÅPNINGSTIDER FOR DROP-IN TEORIPRØVER ! Statens vegvesen.


No vil det være egen vakt . Levanger Servicekontor. Besøksadresse: Håkon den godesgt. For åpningstider og teoriprøver drop in. Drop-in teoriprøve.


Statens vegvesen teoriprøve drop in

For å få dette til må vi redusere tilbudet på drop-in - teoriprøver , sier Odd. Det er drop-in på teoriprøver , du trenger altså ikke å bestille time. Vi må flytte våre ansatte fra andre oppgaver og inn i teoriprøverommene igjen for å forhindre juks.


Det gjennomføres ikke drop-in teoriprøver på trafikkstasjonene. Bestill time til teoriprøve. På Orkdal trafikkstasjon er det drop in -tilbud på teoriprøver i . Stenger trafikkstasjonene med øyeblikkelig virkning.


Avlyser alle fører- og teoriprøver. Til vanlig er det drop-in på trafikkstasjonene for å ta teoriprøven , men som. Ring vårt kontor så ordner vi med e-teori til deg i dag! Du må bestå den teoretiske prøven for å kunne . Fungerer som drop in. Det gjør at det blir færre dager med drop-in teoriprøver på . Der er det kun drop-in tilbud.


Du kan ta teoriprøven fra fylte 17. Noe som betyr at det blir færre dager med drop-in - teoriprøver på mange . Tips og råd om hvordan du best forbereder deg til teoriprøven. Derfor er det greit å. De fleste trafikkstasjoner har drop in hvor du ikke trenger å bestille time. Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven , og vi har. Tirsdager i oddetallsuker kan du ta teoriprøve på rådhuset i Meløy.


Statens vegvesen teoriprøve drop in

På grunn av koronasituasjonen har vi gått over fra drop-in til timebestilling. Når du kommer dit. Covid 19-situasjonen har gjort at drop-in - løsningen ved landets. Våre nærmeste trafikkstasjoner har følgende åpningstider når det gjelder drop-in teori. De fleste offentlige etater har gått bort fra drop in og innført timebestilling.


De siste ukene har vi gjennomført teoriprøver på kveldstid og helg for å . Stjørdal trafikkstasjon på Sutterøy har drop in -tilbud for teoriprøver i høstferien. Om teoriprøve til førerkort klasse B - personbil. Det er mulig å avlegge teoriprøver uten å bestille time, men sjekk.


Noen stasjoner i regionen har dessuten en drop-in ordning, der du kan vise . Keyboard Shortcuts.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.