tirsdag 25. august 2020

Retro badetøy

Med vårt badetøy vil du føle deg som en filmstjerne på stranda. Vi har badedrakter. Rosalyn vannmelon 2kr 5kr. Om du vil skille deg ut på stranda i år kan det være lurt å se bakover i tid for inspirasjon.


Søtt og tilbaketrukket, elegant og sofistikert eller kanskje også litt coquett — vintage badetøy er bestemt inne i sin glanstids erea.

Vintage 50s badedrakt fra YHASYME. Cuper med tynn, uttagbar vattering som løfter og gir deilig støtte. Lavt skårne benåpninger . Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


En av mange varer som er tilgjengelige i Badetøy -avdelingen vår her hos . Velg et par av kule, runde retro modeller, eller gå for sesongens smalere variant. Har du også sett våre kule strandkjoler? Perfekt til å slenge.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bikinitopp, Bryststøtte,. Tema Rockabilly Klær Badetøy. Checkered Swimsuit. Fra kr 41 kr 2000.


Når treningen din krever tid i vannet, trekk på våre korte shorts for den ytelsen du trenger. Tegningsledningen snurr, svømming. Hvis du er ute etter andre Badetøy til herrer artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Strand badetøy kolleksjonen.


Denne bikinioverdelen har et ribbet materiale, bøyleskåler, justerbare skulderstropper og en lukking med hekte og malje. Virkelig unik badedrakt i retro stil. Aldri brukt, men merkelappene er fjernet. En vakker bikini i ordentlig retro stil.


Bikinitrusa kommer i en flott turkis farge og har et høyt liv med print av sjømanntau. Vil du ha hele looken anbefaler vi å gå for . Kjøp klær på nett fra dine favorittbutikker. Hos oss har du alltid fri frakt, fri retur og dagers åpent kjøp!

Ny kolleksjon fra Seafolly! Rask levering, enkel retur og sikker . Finn Nike Sportswear retro badedrakt til dame (Plus Size) på Nike. Gratis frakt og returer. Denne bikiniunderdelen i frekk stil har en elastisk linning med stripedetaljer og er dekorert med et . Denne badedrakten har en søt blomsterdetalj på benet og tykke stropper . Retro bikini - blå S,M,L. Den retro - vintage -stilen er ikke til å unngå denne sommeren.


Da er det badetøy i ruter, striper eller høyt liv som gjør susen. Klikk på bildet . Badedrakta har tjukke stropper for komfort og ein saum nedover ryggen . Føl deg vel i badetøy - finn dine favoritter på SHE Undertøy. Tid for badetøy ! Selv om du kanskje ikke skal på stranden i dag er det lurt å sikre seg det fineste badetøyet før det er utsolgt. Og det er så mye fint i butikk nå.


Dette produktet har allerede blitt . I tillegg har en slik bikini et kult retropreg. Artygz Bikini Bottom. Shipping: Ekstrabeløp for shipping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.