mandag 10. august 2020

Rengjøring av tørketrommel

Hvis du vedlikeholder din tørketrommel kan du, uansett om den er med lufting eller kondens, både spare strøm og . Finn ut mer om bekvemmeligheten med en tørketrommel fra Bosch og hvordan du kan sørge. De viktigste delene i tørketrommelen å holde rent er filtrene – ja, den har mer enn ett! Lofilteret fanger opp alle de små fibrene fra . Derfor må den rengjøres cirka én gang i måneden. EKKELT: De fleste glemmer nok å . Dette er viktig, fordi et tilstoppet filter har potensialet til å forårsake brannfare. Rens lofilteret.


Rengjøring av tørketrommel

Heldigvis er det veldig enkelt å rengjøre det. Fjern lo-kassetten fra . Kondensatoren på tørketrommelen bør tas ut og renses tre-fire ganger per år. RENS KONDENSATOREN: Du . Hvis du har en kondensator eller varmepumpe- tørketrommel , må du også rengjøre bunnen av maskinen.


Se brukerveiledningen. Denne tørketrommelen er kun beregnet på tørking av tøy som kan tørkes i tørketrommel og med en kapasitet som er vanlig for private husholdninger. Kontroller kondensator . Om du ikke rengjør doseringskamrene innimellom, kan det bygge seg opp. Dårlig lukt i tørketrommelen kan skyldes at lofilteret er fullt, noe som reduserer . Du har valgt å kjøpe en tørketrommel av merke Bosch.


Rengjøring av tørketrommel

Vær vennlig å ta. Etter hver rengjøring settes kondensatoren tilbake i luftkanalen (bare tørketrommel med kondensator). Det er noen deler av tørketrommelen din som trenger regelmessig rengjøring. Spesielt anbefales det å rengjøre filteret og tanken hver gang du bruker dem. Vedlikehold av din tørketrommel.


Hvis filteret ikke er i tørketrommelen din, kan du ikke bruke maskinen. Hvis du kommer i kontakt med duftstoff som har rent ut: Hud: vask grundig . Husk å trekke ut støpselet når du rengjør apparatet og vedlikeholder det, og ikke vask tørketrommelen direkte med vann. Fare for eksplosjon.


Rengjøring av tørketrommel

Ikke tørk klær med . Drei programvelgeren til av. Tørketromler fra Bosch med selvrensende kondensator rengjør seg selv. Det betyr at du ikke lenger trenger å spyle kondensatoren ren manuelt.


Husk regelmessig vask og rens av tørketrommelen. Den krever også vedlikehold dersom du ønsker at det skal fungere mest mulig effektivt. Tørketiden blir lengre hvis du glemmer det.


Tilbake til toppen. VASKEMASKIN Tøm filteret etter hver vask, så . Nødvendig rengjøring og impregnering av plagget bidrar til at brukeren får . LG tørketrommel vil gjøre resten. Dundynen og fotendene MÅ tørkes i tørketrommel med 4-tennisballer på ca 50.


Ved feil eller ved rengjøring og stell må tørketrommelen kobles fra strømnettet. Maskinen er strømløs bare når: – den er koblet fra strømnettet. Når du velger en kombinert vaskemaskin og tørketrommel så er det hovedsakelig tørketrommel som må . Vaskemaskinen og tørketrommelen er ikke spesielt små i størrelsen,.


Rengjøring av tørketrommel

Men hvordan kan man på best mulig måte vaske og stelle moppene? Dersom man vasker mopper i en vanlig vaskemaskin, bør . AEG L7WDB861G er . Hvilken kombinerte vaskemaskin med tørketrommel er best? Siden en vask ikke er avsluttet før tøyet er helt tørt, tilbyr Blomberg et utvalg av tørketromler , som er det perfekte supplementet til vaskemaskinene, både estetisk.


Tørkes så i tørketrommel innstilt på lav varme, sammen med et par tennisballer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.