fredag 24. juli 2020

Populære interiørblogger

TRENDY STUE : Elisabeth i stuen. Som varslet på blogg. Constanza Navarrte encontrou este Pin. Encontre (e salve!) seus próprios Pins no Pinterest. Helt til sist et bilde av dagens stue.


Lagret fra lindaskaret.

Blogg — LindaSkaret. Arkivets interiørarkitekt Ida Lundqvist mottok en forespørsel om oppussing av et kjøkken og en stue , som var tilknyttet gjennom åpen løsning. Dette er de kuleste interiørbloggene. Interiørblogger.


Det er mange måter å pynte til jul på, og ulike stiler kan passe til ulikt interiør. Her hjelper vi deg med å finne rette gardiner til din stue. Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har testet ut våre Kid Gourmet produkter og her er . Hvordan innrede stor stue - happy homes.

Stue inspirasjon med Happy Homes. Bruk farger og tekstiler til å skape en helhet i interiøret på tvers av sonene. Ta opp farger fra tapet . I den blå stuen er veggene malt med Deco Blue, trekket på møblene heter Nova, og jeg bytter på. Uten å tenke på trender eller hva som selges i interiørbutikkene.


På bloggen skriver jeg om interiør , farger og matopplevelser på Nordstrand. På bloggen inspirerer hun leserne med blant annet bilder fra sitt hjem, og det er ingen tvil om at hun er kreativ. Les mer om interiør i Christines . Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet!


Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Handvärks Modular Sofa kan kombineres . En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk.


Veien fra husbygging til et hjem. Plankevegger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Teglstein, Oversikt stue , Norske interiørblogger , Renovering,. Spenningen var stor i går, da litt og litt . Store endringer finner sted på bloggmarkedet , Norges største.

Jeg har kjent interiørdesigner Karina Holmen i mange år, sier Siri. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Mer informasjon.


Er du like glad i interiør som oss? Se våre favoritter og de nyeste trendene her. Og du, er du keen på å se stuen etter julen kan du klikke deg inn litt senere i kveld. Du vet, ved siden av blogg , instagram og nå også ligger det mye. Ratched på Netflix, så er det interiøret og stilen.


Get a glimpse into the new apartment style of designer . Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Her finner du flere inspirerende artikler om trender og interiør. Gjør det selv-tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.