fredag 26. juni 2020

Pris på stillas

Kort leveringstid og gunstige fraktpriser til alle steder i Norge. I tillegg utfører vi service på Jumbo stillas , hvor vi kan bytte finér plater på plattingene osv. Be om pristilbud på det du trenger!


Sammenlign pris på stillas og stige. Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se beste pris fra over 5butikker. Vårt fasadestillas Instant Blitz-Fix er et moderne moduloppbygget rammestillas i aluminium. Manuell plateheis som løfter opptil 2m. Vi gir et uforpliktende pristilbud etter en gratis befaring. Montering fra NOK 6- pr.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser .

Dette gjør det enkelt å bygge stillaset tilpasset ditt behov. Vi tilbyr både standard. Dette gir våre kunder forutsigbarhet, både med hensyn til pris og levering.


Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker. Enten det er til proff- eller privatbruk finner du stillaser i flere varianter hos BAUHAUS! Vi har ledig kapasitet og SCANSTILLAS a. Rullestillas pr. Byggegjerder ta kontakt for pris. Men ikke hos Leid.


De tilbyr den laveste prisen og den beste servicen. Bestillingen gjør du på nett. Så er det bare å hente enten henger eller stillas – akkurat . Hos oss finner du et stort utvalg av stiger og stillas i alle størrelser og modeller,.


VELG DIN TYPE STILLAS I MENYEN TIL VENSTRE. MVA og transport.

Faste, lave priser på stillastjenester og stillasutleie. Tilgang til vår priskalkulator som kan brukes i anbudsprosessen, og lavere timesats. STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. HAKI lettstillas er et rammestillas består av rammer og rekkverk som ikke trenger diagonalstag.


Fått tilbud på stålstillas til ca 30. Er litt usikker på hva det vil koste å leie. Tingen er at jeg jobber mye borte. Ta kontakt for forespørsel på ledig stillas. Vi leier ut Jamax huspakke og 3. For å male høyt oppe på fasaden, komme opp på taket eller bare klippe grener trenger . Stiger og stillaser.


Priser etter avtale. GODE PRISER , GOD SERVICE, GOD KVALITET. Aluminium rammestillas. Haki murstillas og trappetårn. Vi sørger også for montering og demontering av stillaset.


Lei stillas til en konkurransedyktig pris – vi monterer for deg. Med over års erfaring . Ett leiedøgn regnes fra kl. Både til proff- og privatmarked. Alt vårt utstyr kan leies med kvalifisert mannskap, vi er også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.