onsdag 6. mai 2020

Smak og sans lørenskog nytt navn

Vi har malt nesten alle flater inne i trønderlåna. Her er det taket i den ene gangen som får et strøk med hvit oljemaling. RM Fönsterblogg , blogg om fönster och annat som tillhör fönster , värdingsbeslag, fönsterlås , dörrar. So easy to make.


Levanger Strikkebonanaza på Brusve Gård. Vinduene og dørene jeg dokumenter, måler opp og tenker kopiere har stått i en nå nedplukket trønderlån lokalt i Verdal og er produsert rundt . Omfang: Varmer opp stor trønderlån på 2m², kårbolig på 1m² og 1m² verksted. Fjernvarmerør mellom fyrhus - trønderlån og kårbolig. Den meter lange trønderlåna hadde en bratt trapp i hver ende. Et utrolig vakkert trønderlån med mye historie i veggene,.


Denne gjennomgangen resulterte i en sikringsplan. Bergsmolåna er et tradisjonelt trønderlån , med miljøutstillinger som viser hvordan en hovedgård i Grong . Gårder med firkanttun omgitt av den karakteristiske trønderlåna , stabbur, låve og andre uthus er selve signaturen på det trønderske. Freda trønderlån på gården Logstein i Frosta kommune. Blogg på WordPress.


Innlegg om trønderlån skrevet av Erik Stenvik. Tagged with trønderlån. Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress. TRØNDERLÅN : En trønderlån er en type våningshus du finner mye av i. A blog about making easy,recipes,for perfect Indian,Thai,malaysian,Jamaican and . Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.


Bli med andre følgere. Underveis vil jeg blogge om prosessen slik at folk kan følge med på hva. I formen likner huset på trønderlån , men nordlandshuset var mindre. Som varslet på blogg. Annonsen viser ei trønderlån til salgs i herlige omgivelser - for en billig penge.


Når private legger ut boligannonser om gamle hus, skriver de fint om detaljer, . Flotte fargevalg av kunden på kjøkkenet i faspanel og rommet ellers. Kirsti likte tradisjonelle hus ( trønderlån -stil) , mens Tore likte moderne hus med store vindusflater. Familie, slekt og venner titter innom, eller vil ha besøk, ei gammel trønderlån.


Her ser du en typisk trønderlån , på et prikkfritt stjørdalsk gårdsanlegg. Dreier jeg meg noen grader mot øst kommer dette krigsminnet inn i . Mære en hustrig vinterdag er som å få en smak av en pastellfarget vår. For mer om hjemmet til Anne Lise, se bloggen.


Hovedbygningen på steindal er en svær trønderlån , som tidligere var omgitt av et firkanttun med fjøs i vinkel, et mindre bolighus og et stort stabbur. Og den historien har jeg lyst å fortelle videre til dere lesere. Almoåsstuggu er ei lita trønderlån som er bygd i lafta tømmer og panelt. Slike små trønderlåner var det mange av i Trøndelag, og bygningen . Kafeen Tordenskiold.


Her er “rostin” (se bildet) og jerngryta er byttet ut med en . Det opprinnelige våningshuset var ei tradisjonell trønderlån. Steinkjer leksikon logo. Dette er kårboligen på gården.


Nå er det bare to dager til kjæresten kommer hit for å pakke, og bare fire dager til vi reiser til Afrika! Trønderlåna sto da et helt annet ste km . På mandag tok jeg . Jeg er utdannet bildende kunstner og jobber både som kunstlærer for . Men likevel måtte jeg bare nok en gang skrive en blogg om dette temaet. Vi har hele småbruket for oss selv, dvs lita trønderlån , stor plen og et ganske stort fjøs . Glad i hverdager, papiraviser,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.