tirsdag 5. mai 2020

Rense vannlås sluk

Du må rense sluket regelmessig. Les også: Tett vask? Ved jevnlig vedlikehold unngår.


Når du renser vannlåsen kan du samtidig skru av silen på . Også sluket i dusjen er utsatt for å bli tett. Ofte kan det komme vond lukt fra avløpet dersom vannlåsen er tett. For å forhindre tette sluk , vannskader og vond lukt på badet bør man rense sluket to ganger i året.


Man bør også rense vannlåsen to ganger i året. MÅ GJØRES: Ved å rense sluket tre til fire ganger i året kan du slippe. Andelseier skal også rense eventuelle sluk på veranda, balkong og lignende.


Fra servanter, oppvaskkum, vaskemaskin, dusj og. Sett koppen på plass i sluket og fyll koppen med vann. Rens og vask koppen. På badet er det to steder man må rense. Dette er vannlåsen.


Den er der for at ikke vondt lukt skal komme ut i rommet. Se video om hvordan du renser vannlåsen. Sluket kan renses etter at risten er fjernet. Så enkelt renser du sluket. I ytterste konsekvens kan nemlig tette sluk føre til store og kostbare . Da må du skikkelig til verks og rense både sluk , vannlås og silen på kranen.


Rense vannlås sluk

Et godt tips er å spare på en gammel oppvaskbørste som du kan bruke til å fjerne . Når sluket står i lange perioder uten vanntilførsel for eksempel i . I langt de fleste tilfellene er det helt gratis å få renset et tett avløp. Er det ikke vannlåsen ,. De er i sluket i gulvet, dusjkabinettet og på toalettet. Bruk dusjhodet til å skylle bort møkk. Du bør rense vannlåsen regelmessig, som del av vanlig vedlikehold.


Vannet bør være varmt. I vask, toaletter og sluk. Om du ikke er flink til å rense sluket på badet med jevne mellomrom, kommer det til å gå tett,. Ta av gulvrisen og rens sluk og vannlås. En eller et vannlås eller vasslås er en konstruksjon som benyttes i sluk og.


Rense vannlås sluk

Hvis du også etter å ha renset vannlåsen , opplever at rørene blir raskt tette, kan det være lurt å snakke med en rørlegger. Hell en desiliter . Vedlikehold av vannlås og sluk. Unnlatelse av dette kan medføre tette rør og behov for . Tette sluk er ikke bare irriterende når man har vasket opp eller er ferdig i dusjen.


Pass også på å rense vannlåsen i dusjen en gang i året. Vask gjerne med vanlig fettløsende såpe. Denne må skylles med varmt vann.


Rense vannlås sluk

Dersom sluket ikke har . Skal jeg kontakte noe annet en rørlegger, drite i det hele å heller bare skylle ned noe rør rens ? Du finner også vannlåser i gulvsluk og på avløpstrakten til vaskemaskinen. Her er det du bør vite før du bruker avløpsåpner og rens av tette rør. For å rengjøre vannlåsen under vasken trenger du kun å . Beregnet lesetid: 4. Klukker det i vasken eller lukter det fra sluket i dusjen?


Har du forsøkt å rense vannlåsen og pumpet opp det som blokkerer rørene uten hell? I følge FDV-en som tilhører bygget bør alle sluk rengjøres en gang pr. Oftere dersom du mener det er behov. Slik demonterer og renser du avløpet fra vaskemaskin (og eventuelt tørketrommel). Eventuelt kan du prøve å rense sluken med en avløpspumpe.


Rense vannlås sluk

Hvordan åpne tett sluk ? Gulvsluket skal rengjøres regelmessig, minst to ganger i året for at det skal fungere optimalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.