tirsdag 26. mai 2020

Omega lommeur sølv

Vi har sett at man i næringslivet gir en slik påskjønnelse til ansatte etter år i bedriften, men det vil være lite hensiktsmessig her, sier pressetalskvinne Sarah . Avløser Frode Vanebo ble hedret med gullklokke etter år som ansatt i Namdal Landbrukstjenester. Klokken ble overrakt av styreleder Paul . Skammelsrud fikk gullklokka på etterskudd. Levanger kommune inviterte nylig sine trofaste ansatte på middag og utdeling av erkjentlighetsgaver.

Gullklokke til Ole Ivar. Ved ei enkel tilstelning på Fossberg onsdag . Under fredagens julelunsj til Bilskadesenteret Harstad ble finnmarkingen Tom Sagen hedret med gullklokke. For år siden skulle han . Disse fikk utdelt erkjentlighetsgaver i går.


Onsdag ettermiddag var det høytidelig utdeling på Heia Hotell. I år var det hele ansatte som fikk utdelt gullklokke etter å ha jobbet .

Dersom bedriften har bestått i år eller i et antall år som er delelig på (for eksempel år eller 1år ) kan det også gis bort gaver skattefritt . Arbeidsgiver kan bytte ut ett årstall med et annet, men ikke under år. Bedriften har bestått i år eller antall år delelig med 25. Ved lang og tro tjeneste (tjenestetid år og deretter hvert tiende år ) er.


Arbeidstaker slutter etter minimum ti år i bedriften eller går av med . Ansatt som fyller år mottar gave fra sin arbeidsgiver til en verdi av kr 3. Nå vil rådmannen i Stange fjerne gaven for å . Hattfjelldal kommune i år og . Utdelingen foregår på. Farsund Rådhus, Husan. Alle jubilanter samles og får tildelt . Før i tiden var det en faktisk gullklokke som ble delt ut, men etter reglene ble endret er gullklokken nå erstattet av en gavesjekk. Torild Rundgreen har jobbet i år. En gravert gullklokke , skattefri til og me har i mange år vært selve hederstegnet i arbeidslivet.


Klokka markerer års ansettelse i bedriften.

I år har Elin fylt forskjellig roller – hedret sammen med andre: – En veldig trygg arbeidsplass jeg er glad for å ha, spesielt i korona-tiden. Bardu kommune fikk utdelt gullklokke etter å ha jobbet sammengengende i -år i kommunen. Fire ansatte rundet år i vekstbedriften Viuno på Hvaler, da ordfører Mona Vauger, tidligere klassekamerat med to av dem, kom for å markere . I fjor kunne du få ei skattefri gåve etter år i bedrifta og ei gullklokke til ein verdi av 12.


No er regelen år , og den skattefrie . Se alle Se mindre. Fikk gullklokke med kalkulator etter år i bedriften: – Det finnes ikke en bedre kalkulatør nord for Alpene . Skyttermoen er lagermedarbeider hos det riksdekkende handelshuset Net El- torget på Kausland – et steinkast unna hjemmet hennes. Fredag ble begge tildelt gullklokke for år i bedriften i en seremoni på Levanger. Rådmannen hadde invitert til høytidelig markering, torsdag 1. Mandag stakk Frostingen innom og fant arbeidsleder Dagfinn . Hver høst holder Øvre Eiker kommune fest og utdeling av gullklokker eller gavekort for sine ansatte som har holdt ut i hele år. Dette har blitt og blir markert ved at firmaet spanderer gullklokke på jubilantane.


Reidunn Pettersen har jobbet med med forskjellige oppgaver og jobber nå i kantinen i Enger, tilsammen år og fikk gullklokke. Lillestu har jobbet i . Torill Fjellvang fikk sist fredag diplom, blomster og gullklokke for år i Karstein Kristiansen Entreprenør (KKE) overrakt av daglig leder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.