onsdag 22. april 2020

Tapas mat i drammen

Tapas mat i drammen

Service og mat etter forventning”. Skjem deg bort med en lekker tapastallerken. For når magen din begynner å rumle og du får lyst på mat. Konnerudgata Drammen. Du kan spise her!


Tapas -restauranter i Drammen. Vi er et lite, entusiastisk team som brenner for god mat. Snitter til syklubben, tapas til års laget, retters festmiddag til bryllupet, buffeter til konferansen, overtidsmat til sultne arbeidere, møtemat. Med stor lidenskap for god mat , passer Briani til alle anledninger.


Drammen er ikke så stor, så sjansen er faktisk ganske stor for at du går på kjentfolk når du velger å ta deg en tur innom. Om du ønsker middag, en enkel lunsj, . Våre spesialiteter inkluderer blant annet flere spennende koldtbordvarianter, ekte spansk tapas , innovative kanapeer og skreddersydde menyer for store selskaper. Vi lager daglig mat til alt fra små til større selskaper i Asker, Bærum, Drammen og Oslo samt andre steder etter avtale. Velkommen til hjemmelaget mat og et hyggelig miljø hos oss på Ligostua! Vi har et bredt utvalg innen varme og kalde retter, kom innom og se vår rikholdige . Explore best places to eat tapas in Drammen and nearby.


Tapas mat i drammen

Check prices of. Fantastisk tapas mat super service i intimt koselig lokale på lille-Y. Vi har levert mat til private, bedrifter og organisasjoner i rundt Drammen i mer enn. Vi kan tilby singelpakket mat til alle dine arrangementer, for eksempel julemat til julebordet eller vanlig lunsjmeny. Se menyen for en full oversikt over maten vi kan . Guldlisten Drammen ( Viken).


Catering, produksjon og levering av pølser og andre matvarer. Skal friste Drammen med crossover- tapas fra bereist kokk. Byens siste tilskudd. Her finner du en oversikt over Kurs i vin og mat i Drammen. Finn et kurs nær.


Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Les om Drammens beste restauranter her. Dette er kurset . LES OGSÅ: Drammenser ny fylkesråd for kultur og mangfold.


Vi porsjonspakker, tilpasser og lager gjerne til færre enn våre minimumsantall. Mer enn bare mat. Utleie av lokaler, betjening, servise, samarbeidspartnere på . Restauranter, kafeer, utesteder osv som skal tilby mat for vegetarianere, evt også. Skal ha et bredt utvalg vegetar- og veganvennlige tapasretter til lave priser. Catering Drammen , Dåpsmat, Bryllupsmat, Koldtanretninger, Canapeer, Festmat,.


Tapas mat i drammen

Condelica i Drammen er en spennende, og ikke minst velsmakende, kombinasjon av café, delikatesse, conditori og catering. SSN Mat og drikke tilbyr en variert og velsmakende meny laget av våre. SSNs spisesteder i Bø, Drammen , Kongsberg, Notodden, Porsgrunn,. Minimum porsjoner.


Sommer, jul eller standard. Sist endret: 25. Vi leverer mat til alle dine tilstelninger enten det er små middagsselskap eller større arrangementer som konfirmasjon, bryllup og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.