tirsdag 28. april 2020

Send postkort fra nettet

Velkommen til Bjørn. Dette postkortet fant Grethe O. Kortet har aldri vært i posten, men var framsida på en . Hilsen fra Telemark : gamle postkort fra by og bygd. Norsk (nynorsk), Norsk (bokmål). Mer info og hylleplassering .

PER SØRENSENS HJEMMESIDE OM DANSKE POSTKORTKUNSTNERE. De siste sju dagene er det registrert til sammen 4. Med gamle postkort lokket Arne Myrvang og Per Bjordal mer enn 3samlere til Norges største postkortmesse i helgen. Det morsomme med å samle på gamle postkort er å reise til stedet. Norge rundt for å finne tilbake til stedene postkortmotivene er . Ny sendemåte for sendinger til utlandet med innhold annet enn et postkort eller vanlig brev. For sendinger over kg – se prislisten.


NB: Dersom brevet er . Andreas Blochs maleri her viser en allegorisk Mor Norge som skjoldmøy.

Lesernes Marked – Norges største rubrikkmarked på trykk. Bli abonnent og få lupe med lys - tjen penger på gamle ting. Alle kategorier. Postkort :Normann, slutten av 40-tallet.


SKANFIL AS er Norges ledende forhandler av frimerker til samlerformål. Sønner av Norge var . I dag har elektronikken overtatt. Det eldste kjente norsk billedpostkortet er stemplet 11. Nordkapp, i følge en nettside for gamle postkort fra . Rommer opptil 4postkort. Gammelt postkort fra Tromsø.


Gamle Fredrikstad postkontor! Flott gammelt postkort. Christmas cards-Norway . Apr This Pin was discovered by z brown. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. FLERE TUSEN POSTKORT. Han har fransk far og norsk mor, og under oppveksten var han .

Og da spesielt innenfor sjangeren postkort. Det ble grunnlaget for bruktbutikken med Norges største samling av postkort. Husker dere Unnis magiske utfordring? Anbefales å ta en titt HER!


En flott utfordring! Livet i seg selv er magisk og jeg har hatt mange magiske . Et postkort er tradisjonelt et rektangulært stykke tykt papir eller kartong. Et gammelt postkort kan fortelle en kjærlighetshistorie, dele modige.


Det ligger mye histo- rie i gamle postkort , sier Knut Borg på Lena, som i. Oslo Jacob Aals gate. Det er ikke så mange slike butikker i Norge , så det kommer nok kunder fra større områder også. Fisketorget i Bergen. Foto: Schumann Olsen. Et 1år gammelt postkort med bilde av den første golfturneringen i Norge er solgt på nettauksjon.


Mer om denne annonsen: Bra Sak ! GAMLE FLAGG POSTKORT. UBRUKT Småformat POSTKORT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.