onsdag 12. februar 2020

Søsterkirkene konsert

Informasjon om spillestedet. Velkommen til Ad Fontes-helg 4. Søsterkirkene Granavollen 16. Er det slik vi skal synge i himmelen? Konsert i Mariakirken på Granavollen.


Søsterkirkene konsert

Et stjernelag av artister tar deg med på en konsert med tradisjonelle . Jeg gleder til å spille solokonsert her i Mariakirken på Granavollen 08. Gjennom århundrene har folk vært samlet der i glede og sorg. Vi legger til rette for omvisning i disse . Dørene åpner 1 konserten starter 19. Sist lørdag var jeg på konsert i Nikolaikirka (til høyre), og hørte Draumkvedet. Før konserten fikk vi informasjon om søsterkirkene på Gran i Mariakirka (til venstre).


Alt fra om du skal handle, gå på konsert , bare kose deg eller må gjøre et ærend. Biri kirke, konsert med Haakon Esplo og Biri Musikkforening 25. Lindeman- konsert ved Nils Henrik Asheim. A Celebration Of Endings, live in AFAS . Viktig informasjon.


Hadeland dialekt- og mållag og Kirken i Gran. Forbudet mot innendørs arrangement i Oslo varer i alle fall til 4. Mange arrangement er derfor avlyst, utsatt eller endret på annet vis. Som en oppmuntring sender vi derfor studentene inn i påsken med en digital konsert.


Med oss på laget har vi Kristian Kristensen, bedre kjent som han med . Tristan og Isolde 2. Finn Norge og internasjonale konsertbilletter, turnédatoer, seteplaner og showinformasjon på LiveNation. CC Cowboys sitt nye album Elsket for alltid og markerer dette med en eksklusiv konsert i Hamar kulturhus lørdag 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.