torsdag 27. februar 2020

Microfiber håndkle hund

Hjelper til å holde rent - tørk av hunden før den går inn. Smidig og hurtigtørkende mikrofiberhåndkle. Finnes i ulike farger. Helt suverent i varmen om sommeren også.


Fukt det i kaldt vann og la hunden din ligge på . Håndkle av mikrofiber til hund og katt Med to lommer til hendene dine når du skal tørke husdyret. Farge: Svart med oransje lommer med potemønster. Håndkleet tas på hunden etter ba og hundens ben plasseres i lommene i hjørnene.


Håndkle til hund og katt med ekstrem oppsugnings kraft, et håndkle kan trekke til seg opptil liter vann fra dyrets pels. Produsert i mikrofiber. Her finner du et godt utvalg av kluter og håndklær til hund og katt, de har god sugeevne, fanger opp smuss. SnuggleSafe mikrofiber håndkle. Trixie mikrofiber håndkle Håndkle i mikrofiber , absorberer fuktighet effektivt.


Håndkle brukes etter vask av hund , katt og hest eller når de har vært ute og er fuktig . At hunden får ha sitt eget håndkle er både praktisk og hygienisk. Akkurat nå kr 50igjen til fri frakt! Profesjonell service. Vi hjelper deg gjerne!


Et praktisk håndkle å tørke hunden med . Mikrofiber håndkle - Håndkle til hund , katt og hest. Trixie microfiber håndkle er et møst i vått vær eller til tørking etter bading av hunden. Det er i skikkelig størrelse slik at du får det rundt hele hunden (for de aller fleste raser). Størrelsen er 35xcm. På grunn av dette raskt absorberende materialet tørkes hunden din raskt etter en svømmetur, en dusj eller en tur . Håndkle i viskose for å tørke blant annet hunden etter spyling med den mobile spyleren OC 3. Microfiber badehåndkle er laget av mikrofibre.


Absorberer en stor mengde vann, og genererer ikke lukt. La det bli en kul, morsom, trygg og koselig sommer sammen med hunden din. Flere størrelser . Håndkleet suger nemlig opp fuktighet og vann fra pelsen til husdyret ditt betydelig raskere enn et vanlig frottéhåndkle. Et supert valg for deg som har hund eller . Læs mere om Pet Towel, håndkle.


Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. En av mange varer som er tilgjengelige i . Dirty dog doormat– er en fantastisk dørmatte med microfiber som hunden kan stå på før. Legg håndkle over ryggen og tørk den nedover mot buk og labber. Trixie valpesett inneholder ett mykt fleecepled ett mikrofiber håndkle og plysjleker. Valpesettet er perfekt til valpen din eller hunden din.


De laveste prisene og et stort utvalg av håndklær. Kjøp på Europris i dag. Se kundeklubb for gode tilbud. En effektivt suget håndkle , som er uunnværlig når du har en vannhund eller en hund som. Superabsorberende håndkle for hunden.


Hurtigtørkende og ekstremt absorberende microfiber matte med ekstra lange mikrofiber. Stort håndkle i microfiber. Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: Kam til hund med metallspiss.


Microfiber håndkle hund

Ta det med til stranden, på gåturen ha den i bilen eller bruk det etter badet. Vi er profesjonelle hunder løsnet microfiber dynehanddukprodusenter i Kina, og tilbyr de beste mikrofiberproduktene med billig pris. Vær fri til engros bulk . En super absorberende mikrofiber håndkle for hunden din.


Soaks opptil ganger mer vann og gjørme enn andre shammy håndklær. Tørker hundene ganger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.