søndag 5. januar 2020

Marokkansk inspirert interiør

Oriental moderne stue. Se i gallerietModerne. Interiør › Shopping bo-bedre. Med tydelig inspirasjon fra overdådige marokkanske riads og pool-terrasser i. HM Home sitt interiørunivers.


Marokkansk inspirert interiør

Marokkansk og norsk interiørmiks. Inspirert av Cecilies vakre hus på Nesodden, har vi plukket ut noen fine kjøp som lar deg kopiere stilen . Bjørg Owren er direktør i Informasjonskontoret for farge og interiør. Kobber lamper formet for hånd i ren kobber og hullet ved bruk av gamle . Januars beste funn under 5kroner.


Se flere ideer om interiør , hjem, marokkansk soverom. The exceptional p Moroccan hand crafting. Utforsk denne tavlen til Lise Touzri på Pinterest: marokkansk. Den siste tiden har også marokkansk design blitt en stadig større trend på det europeiske og norske markedet. I dag får du marrokanske lykter og . Jeg kan godt innrømme at jeg har en viss svakhet for etnisk-inspirert interiør, og her er noen . Den marokkanske stilen er svært aktuell innen interiør.


Finn inspirasjon i den marokkansk stilen ved å besøke vår butikk på Sagene eller sjekk vår . Jeg er så betatt av marokkanske interiørdetaljer , får litt sånn følelsen av et eventyr, tusen og en natt. Hva skaper inspirasjon i interiøret ditt? I tråd med høstens viktigste interiørtrend , er fargeskalaen holdt lun og forholdsvis mørk. Det finnes ikke.


Skapet er et indonesisk skap med marokkansk tilbehør. Norge hjemsøkt av marokkansk teppetrend - alle skal ha vaffelteppet. Foto: Paulina Arckling.


Jeg kom over den nederlandske nettbutikken El Ramla Hamra og ble helt forelsket så må bare . Target- inspirert Hjemmedekor. Her er et utvalg av våre vakre kundebilder. Green Riad - en herlig sommerstil.


Fargene består av mange grønntoner, noe gult, og hvitt . Disse interiørtrendene omfavnet vi hjertelig for kort tid siden. Sånn går det gjerne når alle finner inspirasjon de samme stedene. Psst: det innebærer ikke coffee.


Lagret av solveig neby. Mer informasjon. Ikea- inspirert Soverom. Patricia van Tongeren. Hjem Inspirert Av Living Spaces. FARGESPRAK: Ingen håndvevde, marokkanske tepper er like.


Les også: SYV NETTBUTIKKER MED INTERIØR OG INSPIRASJON. Dermed er det ikke bare en stjerne som egner seg til julehøytiden, den må gjerne. I denne funkisboligen er det ikke noe som heter interiørtrend.


Hos Emily Salomon kommer den nordiske bohemstilen til uttrykk med store, eksotiske planter, massevis av myke tekstiler, marokkanske berbertepper og møbler . Folk elsker også disse ideene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.