tirsdag 10. desember 2019

Slange til saftkoker

Legg i handlevogn. Tappeslange til saftkoker. PVC- slange Av oljebestandig, transparent PVC. Den slangen var umulig og få på saft kokeren. Sammenlign priser.


Slange til saftkoker

Les tester og omtaler før du kjøper. Kjøp saftkoker som virker på alle typer koketopper også induksjon. Sjekk også om du trenger ny slange. Kan brukes på alle platetopper også induksjon. Slange og klemme.


Pinnekjøtt gryte. Tilbered pinnekjøtt i en saftkoker. Denne slangen medfølger saftkokeren. Dette er en reservedel. Passer til rør som er ca dia mm. Tykkelse: 5mm.


Saftkokeren er på liter og i rustfritt stål. Sandwich bunn med 2mm aluminium. Leveres med slange og klemme. Fra kr 44- Se 1 . Også mulig å bare kjøpe ny slange og klype. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider!


Marjukka slange og klips til saftkoker. Går til induksjonsovn. I sommer har vi superpris på saftkoker L til 59- Matt innvendig, blank utvendig. Glaslokk med damphull. Mål: 35x27x40cm.


Romslig saftkoker fra Menuett med en kapasitet på hele liter. Ny slange og klype til saftkoker finner du her. Varm damp frigjør frukt- og bærsaft. Anvendes på stekeplate (Også kompatibel med induksjon).


DAY SAFTKOKER 8L INDUKSJON. Additional information . En saftkoker er et tredelt kokekar til forberedelse av saft. Den nederste delen fylles med vann, som ved hjelp av varmen fra . Jeg har fått låne en gammel saftkoker (Høyang), men det fulgte ikke med. En ytterkjel med hull i bunnen og en slange som kommer ut på . Har du ikke saftkoker ? Haugekrakk, trau, saftkoker og mye mer. Avtapningsett til saftkoker.


Klemme silikonslange ståltut. Silikontubing (eller rett og slett silikonslange) bruker du som avtappings- slange fra meskekaret når du skyller ut vørteren. EN SAFTKOKER GJØR MYE AV JOBBEN SELV – så blir din jobb å. Kirsebærene satte vi til kok i en rar kjele med slange ut – saftkoker.


Saften har vi smakt på både før og etter sukring. Ungene skjønner nå hva sukker gjør med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.