onsdag 27. november 2019

Sirkelsag clas ohlson

Sirkelsag – et kraftfullt og effektivt elverktøy. En sirkelsag er en svært så anvendelig og praktisk elektrisk sag. Den er utformet som en håndsag som ikke er . Kapper og kløyver fort og smidig.


En kraftfull sirkelsag med sagdybde på mm.

Innebygd spindellås - enkelt bladbytte. Leveres med hardmetallblad og . Batteridrevet sirkelsag med sagdybde på hele mm. LED-belysning - gir god sikt over saglinjen. Maskin i LXC-serien.


Litium-ionbatteri og lader selges separat. Smidig batteridrevet sirkelsag for effektiv kapping og kløyving av tre.

Kuttedybde mm ved 90° og mm ved 45°. Utstyrt med adapter for tilkobling av . Sagdybde mm ved 90°. Laserlinje - hjelper deg med å sage rett. Kompakt og kraftig konstruksjon.


Spindellåsing for hurtig klingebytte. Brukervennlig innstilling av sagdybde og - vinkler. Jobb støvfritt - tilkobling for støvavsug direkte på sagen. Li-ionbatteri og lader . Cotech sirkelsag. En robust håndsirkelsag i kompakt format og med stor kapasitet.


Støvavsug og turbovifte . Lett og kraftfull maskin. Ergonomisk utformet med bekvemt grep. Lav vekt for perfekt styring av sagen. Hurtiglåsing for nøyaktig innstilling av sagdybde og .

Perfekt til hobbysnekkeren til forskjellige prosjekter i hjemmet etc. Tilkobling for sponavsug - for . Automatisk vannkjøling. Diamantkappeskive medfølger.


Proffmaskin som tåler høye belastninger. Legg i handlekurv. Sagedybde på hele mm. Enkel innstilling av sagdybde.


Cocraft LXC er et smart system hvor ett og samme V-batteri og lader passer til alle maskiner. Kraftfull maskin med enkel . Dette gjør det rimeligere for deg og bedre for miljøet. Clas Ohlson Norge. Denne sirkelsagen har innebygd spindellås og. Hekksaks, sirkelsag , robotgressklipper, solcellebelysning eller kanskje en høytrykkspyler.


Alt du trenger til hagearbeidet, fikse på verandaen eller. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser. COCRAFT Cocraft LXC . For skal du trenge en drill, bajonettsag, stikksag, multimaskin, vinkelsliper, slagdrill, sirkelsag eller en borhammer er det nå bare å dra til din .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.