mandag 25. november 2019

Månedsplan barnehage september

MÅNEDSBREV SEPTEMBER. Tema: Tilvenning. Det har vært en fin periode, der barn og voksne har brukt tid på å bli kjent med hverandre, og med barnehagen. Oppstart og tilvenning har gått fint, . Selv om vi ikke har så mange nye barn dette barnehageåret , vil september likevel bli preget av oppstart og tilvenning.


Noen barn er nye, og de som har vært.

Barn med feber skal være hjemme. Etter flere dagers sykdom, bør barnet ditt få en feberfri dag hjemme før det vender tilbake i barnehagen. Månedens ord: Ball. FOKUS I TILVENNINGSFASEN: Vi ønsker barn og foreldre hjertelig velkommen til Hestehoven! På avdeling Hestehoven . I september hadde vi en ute uke hvor vi hadde fokus på å være mest mulig ute om dagene og.


Barna viser stor glede og lekeinteresse, og de nye barna har begynt å finne seg godt til rette i barnehagen. Det er viktig at barna får bade i språk både hjemme og i barnehage , slik at de lærer seg or begrep, og å bruke språket sitt aktivt i samspill .

Begynner å finne seg tilrette med den nye hverdagen, og virker tilfredse med rutinene gjennom dagsrytmen. Tenk at september måned allerede er over. Vi har hatt en fin oppstart i barnehagen og de ”nye” barna begynner sakte men sikkert å bli kjent . Vi er nå kommet til september og allerede en måned av det nye barnehageåret er gått.


Vi på Harelabben er godt i gang og har tatt godt imot . Etter ferien startet vi opp sammen med Harelabben, da var det bare barn som kom tilbake etter ferien. Det var en rolig og stille uke, og vi samarbeidet også . Vi blir kjent med Tarkus! Søndre Land kommune er: Å være sammen. Barnehagen skal introdusere nye situasjoner, temaer,. Franciskus katolske barnehage Arendal.


Vi vill gjerne att barna kommer utkledde til bonde eller noen av dyra som lever på bondegården. Vi ser en film om livet på en . Grimstad er et godt sted å være og å lære! Under barnehagen vår kan du klikke deg inn å se hva vi skal gjøre i September. Drevet av Moava.


Hansnes barnehage. Da er vi godt i gang med et nytt barnehageår.

De nye barna begynner å bli kjent med både barn og voksne på . Gå tilbake til toppen. For å lese månedsplanen , klikk her ! Byskogen barnehage. Pedagogisk leder med avdelingsansvar. Caroline Kjær caroline. Mål: Bli kjent med hverandre og hverdagen i barnehagen.


Ungene skal få kjennskap til hva . Da er september -planen og informasjon med mange fine bilder lagt ut. Fillan barnehage. En god plass å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.