onsdag 27. november 2019

Innrede stabbur

Innrede stabbur

Hjemme har han innredet et bad på enkleste måte i en alkove med to . Blir jeg inspirert til å fikse våre også, når jeg ser hva Ulla driver med? Her skal du få se hva to slitne stabbur skal bli til - og du kan leie deg inn . Dette er innredet med moderne designmøbler fra lokal leverandør og har soveplass til 3. I andre etasje finner dere et stort dobbeltrom med sofakrok og lenestol. Da isolerte og innredet han det gamle buret. Create New Account.


Byggtorget Øvrebø . Et stilfullt og delikat kjøkken, med en mørk og matt innredning fra Sigdal. Kjøkkenkrok, trådløst internett, TV, bad med toalett, soverom på loftet og stue med spisebord. Koselig innredet stabbur på særpreget gårdstun. I brevet står det også: Søknaden gjelder innredning av et stabbur til hjemmekontor.


Fint pusset opp og koselig innredet. Fullt innredet stabbur hytte på Fannrem. Airbnb Cabin in Fannrem, Sor-Trondelag, Norway. Max Occupancy of persons.


Bildet nedenfor viser hvordan første etasje i stabburet er innredet. Loft innredet til soverom. I eldre byggeskikk, før bolighus fikk ildsteder som ovn eller peis med lukket pipe over tak, var boligdelen åpen til oppunder taket, og . Stabbur , første etasje.


Flotte sol- og utsiktsforhold. Eget stabbur med bad og kjøkken. Etter hvert ble stabburet innredet med gjesterom. Det er varmt og kaldt vann på alle rom, og wc og dusj . På musèet på Eidsborg kunne vi titte inn i et gammelt stabbur.


Utforsk denne tavlen til Anne Krokdal på Pinterest: stabbur. Se flere ideer om hytte interiør, interiør hytte, interiør fjellhytte. Anna Kristine is a superhost.


Meraker Vestre, innredet stabbur. I stabburet er det nå innredet en krambu der besøkende kan kjøpe smågodt og . Fjøset er blitt til festsal, med innredning og interiør i en helhetlig røff stil som passer i et. Det er også mulig å hygge seg i et stabbur med plass til 7-personer. Det nedre har vært en erstatter på gården mens . Her er et gammelt eldhus fint restaurert og innredet til festlokale.


Meget flott bolig hvor stabbur er inlemmet i inngangsparti. Stor låve hvor 1. Særdeles flott beliggenhet . Jeg har ett gammelt stabbur som jeg har holdt på og restaurert i sommer, nå angrer jeg litt på at det ikke ble lagt papp bak kledning for siden å . PrivatMegleren Lillehammer har nylig solgt denne eiendommen. Har du en bolig i dette område som vurderes solgt? Send inn skjemaet under eller kontakt . Alojamiento entero.


Obtén más información sobre el . Enestående eiendom. Sjelden mulighet. Kart og flyfoto. Vivienda o apartamento entero por $106.


Orkla, km fra Fannrem, km fra . Det passer best for matlaging til de 5-personene som normalt kan overnatte i dette . I ytterkanten av gården, mellom stabburet og hovedbygningen, sees eldhuset. Smia er ikke innredet. Noen innreder også med bad og kjøkkenkrok.


Bla i fotoalbumet for å se stabbur vi . Nyoppusset og innredet med gamle møbler i nostalgisk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.