onsdag 2. oktober 2019

Jordbær smoothie med banan

Jeg er et skikkelig frokostmenneske med stor apetitt på morgenen, men vet at det. Her er enkle oppskrifter til frokosten , når du er småsulten og på farta. Du kan også putte oppi nøtter, linfrø eller havregryn i smoothien. Mangler du matlyst om morgenen, eller har du lyst på en sunn forfriskning?


Da er smoothies. Blåbær tar seg alltid godt ut i smoothie. Biola blåbærsmak. Dette er en flott og enkel smoothie til erstatning av måltider til frokost med mye protein. Jeg skulle i et viktig møte.


Smoothiebowl med havregryn og frø. Men så var jeg så fryktelig trøtt etter dårlig søvn på natta … og så la jeg meg ned etter frokost , . Toppet med fersk mango, og friske jordbær. Grunnen til at jeg har skrevet frokostsmoothie er fordi denne smoothien inneholder havregryn , . Karbohydrater: ca gram per porsjon (uten topping). Glem tørre brødskiver.


Jordbær smoothie med banan

Banansmoothie med havregryn. I dets hjemland blir denne smoothien populært kalt for en banana-thickie og den kan helles i en termokopp og tas med på vei . Syrlig frokostsmoothie med skogsbær og havregryn er hakket mer mettende enn en vanlig smoothie og gjør seg derfor ekstra godt til frokost. Lag en frokost smoothie med havregryn. Med banan, bringebær og havregryn er den søt, frisk og syrlig på en gang – en . Den inneholder dessuten to av frokostfavorittene mine – avokado og egg.


Du kan gjerne lage frokost - smoothien kvelden før, og sette den i kjøleskapet natten over. Antall porsjoner: 1. Er du lei av frokost , eller kanskje du har frokostleie barn hjemme? Like god til frokost , kvelds, dessert eller som en lite mellommåltid. Start dagen med en mettende og herlig kremet frokostshake. Tilberedningstid: minutt.


Jordbær smoothie med banan

Ha alle ingrediensene i Triblade begeret. Se oppskrift på sunn og smakfull smoothie med havregryn og kesam. Perfekt til frokost eller etter trening! God morgen:) Hva med å lage en skikkelig digg smoothie til frokost i dag. Kan du tenke deg en bedre frokost ? Start ditt første måltid med en smoothie bowl med havregryn.


Topp med ønsket frukt og bær. Skal den gjøre nytten som frokost må du ha flere næringsstoffer. Denne varianten er en stor . Gode proteinkilder som passer i smoothie er melkeprodukter, frø, nøtter eller havregryn. Havregryn har helsemessige egenskaper og gjør at smoothien metter ekstra godt!


Jordbær smoothie med banan

Prøv den til frokost , etter trening eller kanskje til dessert. Er du litt som meg som gjerne blir sulten midt mellom frokost og lunsj på. TILSETT MØLLERENS URKRAFT HAVREGRYN. Havre er et sunt og godt korn med mye fiber som også gjør seg godt i din favoritt- smoothie.


Ha i et egg - eller to, litt frokostblanding , frø, nøtter eller havregryn sammen med frukt og bær, og du har en sunn og mettende frokost på 1-2-3. Proteinrik banansmoothie med havre. En ekstra grønn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.